אספרגוס צונן עם ויניגרט פטה
אספרגוס צונן עם ויניגרט פטה עשוי להיות התוספת שחיפשתם. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 80 קלוריות. לך לחנות ותביא אספרגוס, מים, רוטב חריף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס צונן עם ויניגרט סרטן, סלט אספרגוס עם פטה, אגוזי מלך ויניגרט מנטה, ו סלט אספרגוס, עגבניות ופטה עם ויניגרט בלסמי.
הוראות
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס.
הסר קשקשים עם סכין או מקלף ירקות, אם תרצה. סדר אספרגוס דיבר-אופנה על מגש זכוכית עגול 12 אינץ ' עם קצות גזע כלפי חוץ של מגש. מכסים בניילון נצמד כבד ומאווררים. מיקרוגל ב 4 דקות גבוהות או עד מגש פריך, סיבוב חצי סיבוב לאחר 2 דקות.
בואו לעמוד, מכוסה, 2 דקות. כיסוי וצינה.
מערבבים גבינה ואת 6 המרכיבים הבאים (גבינה דרך רוטב חריף); מערבבים עם מקציף חוט. מחלקים אספרגוס בין 4 צלחות; העליון כל מנה עם 2 כפות רוטב פטה ו 2 כפות פלפל.