אספרגוס צלוי עם רוטב עגבניות מהשולחן המשפחתי
אספרגוס צלוי עם תבלין עגבניות מ ' שולחן המשפחה הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-29 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שיני שום, פלר דה סאל, מלח ופלפל כשרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: טלה בולונז מ ' שולחן המשפחה, Maialino Marinara מ ' שולחן המשפחה, ו Frittata האביב מ ' שולחן המשפחה.
הוראות
עבור התענג: להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
חותכים x רדוד בתחתית של כל עגבניה. חסמו את העגבניות למשך 20 שניות, רק עד שהעורות יתחילו להשתחרר.
מסננים במסננת וקריר מתחת למים זורמים קרים עד קרירים מספיק כדי להתמודד. לקלף את העגבניות.
חותכים אותם לשניים, לסחוט את הזרעים, וקוצצים גס.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיף את הסלרי, בצל, גזר, שום, כוסברה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתחילים להתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את vinegars ועגבניות קצוצות, מתבלים במלח, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים בעדינות במשך 30 עד 50 דקות, ערבוב מדי פעם, עד התענג הוא מרוכז ויש לו עקביות דמוית מרמלדה (זמן הבישול ישתנה על בסיס בשלות של העגבניות). מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. (התענג יכול להיות מורכב עד 7 ימים קדימה ומקורר, מכוסה; להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
עבור אספרגוס: מחממים התנור ל 375 מעלות.
לזרוק את האספרגוס עם שמן זית בקערה רחבה.
מורחים את האספרגוס על תבנית אפייה וצולים עד השחמה ומכרז, 10 עד 12 דקות, בהתאם לעובי.
טפטוף מיץ לימון על האספרגוס ואת העונה עם קמצוץ של פלר דה sel. כפית את התענוגות מעל ומגישים.