קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

אספרגוס קלוי

אספרגוס קלוי
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית, ומנה צמחונית של לקטו אובו? אספרגוס קלוי יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 57 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אספרגוס ספירס, מיץ לימון, מלח כשרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 9501 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אספרגוס קלוי, אספרגוס קלוי, ו אספרגוס קלוי.

הוראות

1
מחממים תנור ומכינים אספרגוס: מחממים את התנור ל 204° (205°C). שטוף את חניתות האספרגוס. אם הקצוות קשים, לשבור אותם או להשליך או לחסוך למלאי. אתה יכול גם להשתמש מקלף ירקות כדי לקלף את העור החיצוני הקשה של הקצוות השמנים של האספרגוס אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
טפטוף אספרגוס עם שמן זית, מלח, פלפל, שום: קו מחבת צלייה עם נייר כסף. מסדרים את חניתות אספרגוס בשכבה אחת על מחבת קלייה מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
טפטוף בשמן זית ולשפשף את החניתות בכל רחבי עם שמן זית מעיל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מפזרים מלח, פלפל ושום טחון, ולשפשף מעל חניתות אספרגוס להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
צלי בתנור: צלי ב 204° (205°C) במשך 10 דקות, פחות או יותר, בהתאם לתנור הספציפי שלך וכמה עבות החניתות, עד האספרגוס הם רק משחימים קלות ורך כאשר אתה פירס אותם עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
טפטוף עם מיץ לימון או בלסמי כדי לשרת: לשרת, לטפטף עם מיץ לימון טרי או חומץ בלסמי, ואם אתה רוצה, קומץ של גבינת פרמזן מגוררת (לדלג אם בישול טבעוני).
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים