אספרגוס קלוי עם ביצה עלומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס קלוי עם ביצה עלומה. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 203 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. לך לחנות ותביא אספרגוס, ביצים, פרמז'יאנו רג' יאנו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. נסו אספרגוס קלוי עם ביצה עלומה, אספרגוס קלוי עם פרושוטו פריך וביצה עלומה, ו אספרגוס קלוי וסלט ארוגולה עם ביצה עלומה (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את האספרגוס בשכבה אחת על צלחת אפייה שטוחה.
צלי בתנור שחומם מראש 204° עד למכרז, כ 10-15 דקות.
להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהפחית את החום בינוני.
סדקי ביצה לתוך קערה ושפכי את הביצה מהקערה לתוך המים וחזרי על הביצים הנותרות.
תן לביצים לבשל עד שהלבנים נקבעים אבל החלמונים לא, על 2-3 דקות.
מסדרים את האספרגוס על צלחות העליון עם ביצים עלומות.
מתבלים במלח ופלפל ומפזרים קצת פרמזן רג ' יאנו.