אספרגוס קלוי עם ביצים מקושקשות
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 88% המנה הזו מעולה. נסו אספרגוס קלוי & ביצים מקושקשות מתכון, ביצים מקושקשות ואספרגוס קלוי על שאור קלוי, ו אספרגוס ביצים מקושקשות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
לשבור את הקצוות הקשים של האספרגוס ו, אם הם עבים, לקלף אותם.
מניחים את האספרגוס על תבנית אפייה, טפטוף עם שמן זית, ואז לזרוק מעיל האספרגוס לחלוטין.
מורחים את האספרגוס בשכבה אחת ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל. צולים את האספרגוס במשך 15 עד 20 דקות, עד רך אבל עדיין פריך.
מפזרים את הפרמזן וחוזרים לתנור במשך 5 דקות, או עד שהגבינה נמסה.
בעוד האספרגוס הוא צלייה, לטאטא את הביצים בקערה עם חצי וחצי, ומלח ופלפל, לפי הטעם. ממיסים 1/2 כף חמאה במחבת גדולה. מבשלים את הביצים על החום הנמוך ביותר, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, כדי doneness הרצוי.
הסר מהחום, להוסיף את כף 1/2 הנותרים של חמאה, ומערבבים עד שהוא נמס. בדוק תיבול, מלח ופלפל, במידת הצורך, ומגישים עם אספרגוס קלוי ולחם 7 גרעינים.