אספרגוס קלוי עם הולנדז
אספרגוס קלוי עם Hollandaise נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אספרגוס, חמאה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אספרגוס קלוי עם הולנדז, אספרגוס קלוי ברוטב הולנדז קלוי, ו פריך עור סלמון עם אספרגוס קלוי, תפוחי אדמה Fingerling, ורוטב Hollandaise (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות.
ממיסים את החמאה במחבת קטנה.
מניחים את החלמונים, מיץ לימון, 1 1/2 כפיות מלח, 3/4 כפית פלפל קאיין בצנצנת של בלנדר. להתמזג במשך 15 שניות. עם הבלנדר פועל, לאט לשפוך את החמאה החמה לתוך הבלנדר להתמזג במשך 30 שניות, עד שהרוטב סמיך. (אתה יכול להשאיר אותו בבלנדר בטמפרטורת החדר עד 1 שעה. אם זה נעשה מראש, להוסיף 1 כף מים ברז חם להתמזג במשך כמה שניות לפני ההגשה.)
לשבור את הקצוות הקשים של האספרגוס ו, אם הם עבים, לקלף אותם.
מניחים את האספרגוס על תבנית אפייה, טפטוף עם שמן זית, ואז לזרוק מעיל האספרגוס לחלוטין.
מורחים את האספרגוס בשכבה אחת ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל. צולים את האספרגוס במשך 15 עד 20 דקות, עד רך אבל עדיין פריך.
יוצקים את רוטב הולנדז על האספרגוס החם ומגישים.