אפוי זיטי פרימוורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל אפוי זיטי Primaveran. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך גזר תינוק קלוף מוכן, רוטב ספגטי, פטריות כפתור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות . נסו זיטי אפוי, זיטי אפוי, ו זיטי אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בזיטי, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור. יש לשטוף במים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול.
מקציפים יחד 1 צנצנת של רוטב ספגטי וגבינת ריקוטה בקערה גדולה.
מוסיפים את הפסטה ומערבבים.
מניחים את התרד בקערה של מעבד מזון; להתמזג עד קצוץ דק; להסיר ולהניח בצד. לאחר מכן מניחים את הגזר במעבד המזון ומעבדים עד קצוץ דק.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את הגזר הקצוץ בשמן החם עד שהם מתחילים לרכך, על 2 דקות. מערבבים את קישואים, פטריות פורטבלו, פטריות כפתור, ושום; לבשל ומערבבים עד הקישואים הוא רך, על 4 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את התרד הקצוץ, עגבניות, ו 2 כפות תיבול איטלקי; לנקז.
מפזרים על 1/2 את השקית של תערובת הגבינה האיטלקית על הפסטה ומערבבים דרך.
יוצקים את 3 צנצנות הנותרים של רוטב ספגטי; מערבבים עד הפסטה וירקות מצופים באופן שווה. מתבלים עם 2 כפות תיבול איטלקי, מלח ופלפל; מערבבים. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד מחומם לחלוטין דרך, 1 עד 1 1/2 שעות.
הסר את נייר הכסף ומפזר את הגבינה הנותרים על הצלחת. להחזיר את המנה לתנור ואופים עד הגבינה נמסה ומתחיל חום, על 10 דקות יותר.