אפונה העין השחורה של טאם
אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 56%, וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אפונה בעין שחורה ועטיפות חסה אגוז, סלט עין שחורה ושעורה, ו סלט האפונה השחורה של גלנדלי.
הוראות
מניחים את רגל ההודו המעושנת, הנקניק, הבצל, מלח השום, הפלפל השחור והמלח המתובל לסיר מרק גדול; יוצקים מים לכיסוי. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהבשר רך, כ 1 שעה.
מערבבים את האפונה שחורת העיניים למרק, מוסיפים עוד מים לפי הצורך לכיסוי אפונה ב -1 אינץ'. מביאים לרתיחה. שוב מנמיכים את האש ומבשלים עד שהאפונה רכה והחלו להתפרק, בערך 1 שעה נוספת.
הסר עצמות הודו וגידים מבשר ההודו וזורק את העצמות.
מוסיפים סוכר ומבשלים עד שהמרק מעט קרמי וסמיך, תוך ערבוב תדיר, כ -10 דקות
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את חיית המחמד הנקמה של הטבע נאט רוז סדן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
חיית המחמד הנקמה של הטבע נט רוז
תווים של פטל ופירות יער עם כמה רמזים לאשכולית. לאחר מספר דקות, היין יציג כמה ניחוחות קלמנטיין ואפרסק לבן. היין באמת חי. היין ממלא את הפה כמשי ויבש (אין שאריות סוכר) אבל הפירותיות בחיך נוטה לגרום לך לחשוב אחרת – החומציות מתונה, והגמר עובר לריבת תאנים רומזת בנגיעה זעירה של מליחות (כמו רוח אוקיינוס).