המתכון מוקפץ סוכר Snap אפונה עם נקניק סיני יכול לספק את הכמיהה הסינית בערך 25 דקות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. גשו לסופר וקנו זנגביל, נקניק, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: מערבבים אפונה הצמד סוכר מטוגן עם עוף, מתכון ברווז מוקפץ (עם אפונה הצמד סוכר & אספרגוס), ו טופו מוקפץ עם פטריות, אפונה מתוקה, ובצל ירוק.
הוראות
1
מערבבים יחד רוטב סויה, שרי, קורנפלור, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים מחבת ווק או מחבת כבדה עמוקה מעל חום גבוה עד חם אבל לא מעשן, ולאחר מכן נקניק מוקפץ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מעבירים עם כפית מחוררת לצלחת.
4
מוסיפים שום וג ' ינג ' ר לשומן שנותר בווק ומערבבים ומטגנים עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים אפונה ומטגנים מוקפץ 1 דקה. להחזיר נקניק לווק, ולאחר מכן להוסיף מים ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד אפונה הם פריך במכרז, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מערבבים רוטב שוב ולהוסיף אפונה יחד עם בצל ירוק. להרתיח, ערבוב, עד רוטב מעובה כבר לא מעונן, על 2 דקות. מתבלים עם פלפל.