אפונה ירוקה עם גבינה ועשבי תיבול
אפונה ירוקה עם גבינה ועשבי תיבול עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון נטול הגלוטן והראשוני הזה יש 303 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. 22 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. צאו לחנות והרימו עלי פטרוזיליה, אפונה, עלי נענע ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 33 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 76%. נסו עוגות גבינה אפונה ועשבי תיבול, שכבות ירוקות עם גבינת עיזים ועשבי תיבול, ו סטייקי עצם עם גרני ירוק קצוץ, עגבניות צלויות עם גבינה, זיתים ועשבי תיבול עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בסיר מכוסה גדול על אש גבוהה מביאים לרתיחה את המים ו 1/2 כפית מלח.
מוסיפים את האפונה ומבשלים 1 דקה לקפוא ו -3 עד 3 1/2 דקות לטריות.
מסירים מהאש, מסננים במסננת ומיד צוללים את האפונה למים קרים כקרח כדי להפסיק את הבישול.
בקערת ערבוב בינונית מקציפים יחד את חומץ היין האדום, שאלוט, מלח ופלפל. מזלפים לאט את שמן הזית תוך כדי המשך להקציף.
מוסיפים את האפונה, הנענע, הפטרוזיליה והגבינה ומערבבים לאיחוד. מכסים ומניחים לשבת במקרר 15 עד 20 דקות לפני ההגשה.