אפונה מוקרם עם נענע
אפונה מוקרם עם מנטה עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם פלפל, חמאה, נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אפונה מוקרם, תירס מוקרם עם אפונה, ו תירס מוקרם ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
אם באמצעות אפונה טרי פגז, לבשל בסיר 4 עד 5 ליטר של מים רותחים (לא מומלחים), חשוף, עד מכרז, 3 עד 5 דקות, ואז לנקז במסננת.
קרם רותח חזק עם 1/4 כוס נענע ב 1-כדי 1 1/2-ליטר סיר כבד עד מעט מעובה מופחת בערך 1/2 כוס, 4 עד 5 דקות.
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, לחיצה על וזורק נענע.
מבשלים סלרי ובצל בחמאה ב 4-עד 5-ליטר סיר כבד על אש מתונה, ערבוב, עד מתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים אפונים קפואים מבושלים או מופשרים ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך, 3 עד 5 דקות. מערבבים שמנת, מלח, פלפל ומבשלים במהירות, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד אפונה מצופה היטב, על 1 דקה. מערבבים הנותרים 2 כפות נענע ומלח לפי הטעם.