אפונה מוקרמת ותפוחי אדמה
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, אפונה מוקרמת ותפוחי אדמה עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 165 קלוריות. מתכון זה משמש 8. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל, אפונה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. עם כפית ציון של 34%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תפוחי אדמה מוקרמים ואפונה, מוקרם גן תפוחי אדמה ואפונה, ו אפונה מוקרמת.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שהם רכים.
ניקוז. מבשלים אפונה לפי הוראות החבילה, מוסיפים סוכר.
בינתיים ממיסים את החמאה בסיר; מוסיפים את הקמח, המלח והפלפל ליצירת עיסה. מערבבים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך דקה 1 או עד מעובה.
מסננים תפוחי אדמה ואפונה; מעבירים לקערת הגשה.
יוצקים רוטב מעל ומערבבים לציפוי.