קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפונה מוקרמת ותפוחי אדמה

אפונה מוקרמת ותפוחי אדמה
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, אפונה מוקרמת ותפוחי אדמה עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 165 קלוריות. מתכון זה משמש 8. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל, אפונה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. עם כפית ציון של 34%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תפוחי אדמה מוקרמים ואפונה, מוקרם גן תפוחי אדמה ואפונה, ו אפונה מוקרמת.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
ניקוז. מבשלים אפונה לפי הוראות החבילה, מוסיפים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
אפונהאפונה
3
בינתיים ממיסים את החמאה בסיר; מוסיפים את הקמח, המלח והפלפל ליצירת עיסה. מערבבים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך דקה 1 או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים שמיר.
מרכיבים שתצטרך
שמירשמיר
5
מסננים תפוחי אדמה ואפונה; מעבירים לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים רוטב מעל ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב