פי מאסלן בעל עיניים שחורות נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 84 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לך סוכר, כוסברה, garam masala, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו Asia. kgm, Asia. Kgm, ו ראש השנה סלט אפונה שחור עיניים עם זיתים שחורים, fetan ושום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מסננים אפונה ממש לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
2
מחממים סיר גדול שאינו מקל או סיר לחץ. לרסס את החלק התחתון עם ספריי בישול (להשמיט אם הסיר אינו מקל) ולהוסיף את הבצל. לבשל, לערבב, עד שהבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץ
3
מוסיפים את זרעי הכמון ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
4
מוסיפים את asafetida, זנגביל, שום ומערבבים במשך כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אספוטידה
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
5
מוסיפים את האפונה סחוטה ואת כל שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
6
מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה נמוכה. אם בישול בלחץ, לאטום את התנור, להביא ללחץ גבוה, ומבשלים 7 דקות; להסיר מהחום ולאפשר לחץ לרדת באופן טבעי. בדוק תיבול ולהוסיף יותר מלח garam masala במידת הצורך. מבשלים חשפו במשך כמה דקות כדי לאפשר טעמים להתמזג, ומועכים כמה אפונה על הצד של הסיר כדי לעבות את הרוטב. אם כל האפונה אינה מכרז לחלוטין, לכסות אבל לא לא לאטום את התנור ומבשל עד אפונה מכרז. אם בישול בסיר רגיל, לכסות ומבשלים עד האפונה שחור עיניים מכרז (בהתאם לגיל האפונה שלך, 30-60 דקות). בדוק תיבול ולהוסיף יותר מלח garam masala במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מפזרים פטרוזיליה או כוסברה ומגישים אורז או לחם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. ז ' ול טיילור גרונר Veltliner עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.