אפונה פסטו קרוסטיני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל אפונה פסטו Crostini. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך שן שום, עגבניות שרי, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פסטו קרוסטיני, פסטו קרוסטיני, ו אפונה פסטו קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
עבור פסטו אפונה: דופק יחד במעבד מזון אפונה, שום, גבינת פרמזן, מלח ופלפל. עם ריצת המכונה, מוסיפים לאט 1/3 כוס שמן הזית וממשיכים לערבב עד לשלב טוב, 1 עד 2 דקות. מתבלים עם יותר מלח ופלפל, במידת הצורך.
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.
עבור crostini: מחממים מחבת סטובטופ או מחבת גריל מעל בינוני גבוה.
מברשת שני הצדדים של כל פרוסות הלחם עם הנותרים 1/3 כוס שמן זית וגריל עד הזהב, 1 עד 2 דקות.
להעביר את הלחם למגש ולהפיץ 1 עד 2 כפות פסטו על כל פרוסה. מעל כל קרוסטיני עם 2 חצאי עגבניות ומגישים.
לחם יום עובד הכי טוב כאן כי זה עומד עד פירה אפונה והוא לא רך מדי במרכז. אם אין לך שום על היד, אתה יכול לייבש לחם טרי על ידי הצבת הפרוסות בתנור 149° עד פריך מעט, על 5 דקות.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA