קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפונה שחורה ואורז

אפונה שחורה ואורז
שחור עיניים אפונה ואורז יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 189 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו בצל, אפונה שחורה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-5 דקות. נסו אורז עם אפונה שחורה עיניים, אורז Tex-Mex ואפונה שחורה עיניים, ו מנה אחת אורז & אפונה שחור עיניים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים אפונה שחור עיניים לתוך מיכל גדול לכסות עם כמה סנטימטרים של מים קרים; לתת לעמוד 8 שעות ללילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
2
לנקז ולשטוף.
3
מחממים שמן זית בסיר מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בשר חזיר עד להשחמה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים בצל, פלפל ירוק ושום; לטגן עד הבצל הוא רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים אפונה שחורה, מים, עלי דפנה, פפריקה, מלח ופלפל שחור; מכסים את הסיר במכסה ומבשלים עד שהאפונה רכה, 40 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
הסר עלי דפנה מתערובת אפונה שחורה ומערבבים באורז. מבשלים עד כל הנוזל הוא התאדה, 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)