קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפונה שחורה עם בייקון וחזיר

אפונה שחורה עם בייקון וחזיר
הכנת המנה לוקחת כ 14 שעות ו-20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אפונה שחורה עם בייקון, אפונה שחורה מתובלת עם בייקון, ו אפונה שחורה עם בייקון ומתכון Escarole.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
אם משתמשים באפונה יבשה שחורה עיניים, לשים אותם בסיר גדול לכסות עם כ 4 אינץ ' של מים. להשרות את האפונה בן לילה, ולאחר מכן לנקז את המים ולשטוף. לחלופין, אתה יכול" להשרות מהר " את האפונה על ידי הבאת אותם ואת המים לרתיחה במשך 2 דקות. לאחר מכן, להסיר אותם מן החום, לכסות את הסיר להשרות את האפונה במשך 1 שעה. לאחר מכן, לנקז ולשטוף את האפונה.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את החזיר. לצרוב עד חזיר הוא השחמה מכל הצדדים, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הבייקון, בצל ושום לסיר ומבשלים, ערבוב, עד הבצל והשום הם משחימים קלות, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את המלח, פלפל שחור, קאיין ואבקת שום. מבשלים עד התערובת כולה מצופה בתבלינים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים את המניה ומים ושופכים את עלי המפרץ. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, במשך כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
כאשר חזיר מתחיל להתפרק, להוסיף את האפונה מוכנה לסיר ומבשלים עד האפונה הם רכים מאוד, על 1 עד 1 1/2 שעות (ראה הערה של קוק).
מרכיבים שתצטרך
8
טעם לתבלינים, ולהוסיף חומץ פלפל חריף, אם תרצה בכך. השליכו את עלי המפרץ והעבירו את האפונה שחורת העיניים לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך