אפונים מוקפצים ופטריות ברוטב דגים ובזיליקום
אפונים מוקפצים ופטריות עם רוטב דגים ובזיליקום נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 149 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לכם רוטב סויה, שמן צמחי, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: אפונה מוקפצת, פלפלים ופטריות שיטאקה, טופו מוקפץ עם פטריות, אפונה מתוקה ובצל ירוק, ו טופו מוקפץ עם פטריות, אפונה מתוקה ובצל ירוק.
הוראות
מערבבים רוטב דגים, רוטב סויה, סוכר ומיץ ליים בקערה קטנה ומניחים בצד.
חום 1 כף שמן בווק גדול מעל חום גבוה עד עישון.
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב והשלכת לעתים קרובות עד השחמה על כמה משטחים מבושל דרך, על 5 דקות בסך הכל.
מוסיפים שאלוט ושום ומבשלים, ערבוב ומתגלגל כל הזמן, עד ריחני, כ -30 שניות.
מעבירים פטריות לקערה בינונית ומניחים בצד.
מוסיפים שמן כפות שנותר לווק וחוזרים לחום גבוה עד לעישון.
מוסיפים אפוני הצמד ומבשלים, ערבוב והשלכת מדי פעם, עד חרוך קלות ורק בקושי מבושל דרך, כ 4 דקות. להחזיר פטריות לווק. מערבבים תערובת רוטב דגים ומוסיפים לווק.
מוסיפים בזיליקום. לבשל, לזרוק ערבוב כל הזמן עד ירקות מצופים ברוטב מחבת מופיע יבש, על 1 דקה יותר. מתבלים לפי הטעם במלח.