אפייה עם דורי: כיפות קוקוס
אפייה עם דורי: כיפות קוקוס נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 53 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, סוכר, קוקוס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: אפייה עם דורי: Gourmandise, אפייה עם דורי: פודינג לחם קטן, ו אפייה עם דורי: מאפינס תירס Corniest.
הוראות
יום לפני: לחמם את החלב בתנור מיקרוגל או על חום ישיר עד שהוא 85 מעלות F כפי שנמדד על מדחום מיידי. (זה לא חם מאוד בכלל, אז אתה יכול להחטיא את הסימן ויש לתת לחלב להתקרר.)
לזרוק את הקוקוס והסוכר יחד בקערת ערבוב. מערבבים בחלב החם ולאחר מכן את הביצים בטמפרטורת החדר מוכות קלות; ממשיכים לערבב עד שכל החומרים מעורבבים. לחץ על חתיכת ניילון נצמד לבצק כדי לאטום אותו אטום, ולהכניס למקרר בין לילה.
לאפות: קו גיליון אפייה עם נייר קלף או מחצלת אפיית סיליקון.
באמצעות כף רמה של בצק עבור כל עוגייה, לעצב את הבצק לתוך כדורים בין כפות הידיים שלך, ומניחים את העוגיות, 1 אינץ ' זה מזה, על הסדין מרופד. כאשר כל הבצק מעוצב, מניחים את תבנית האפייה במקפיא בזמן שאתם מחממים את התנור. (העוגיות יכולות להתבצע מראש לנקודה זו; כאשר הם קפואים, להסיר אותם מן הגיליון לארוז אטום לאחסון לטווח ארוך. ארוז כראוי, את העוגיות ניתן להקפיא עד 2 חודשים; הם לא צריכים להיות מופשרים לפני האפייה.)
מרכז מתלה בתנור ולחמם מראש את התנור ל 475 מעלות F.
הסר את תבנית האפייה מהמקפיא, החלק תבנית אפייה אחרת מתחתיו (או העבר את העוגיות והקלף לתבנית אפייה מבודדת) ואפה את העוגיות במשך 7 עד 11 דקות. החלק החיצוני של העוגיות צריך להיות מוגדר רק ואת צמרות צריך לקחת על קצת צבע. מרכזי הכיפות צריכים להישאר רכים, לחים ולעיסים.
להעביר את העוגיות למדף ולתת להם להתקרר לפני ההגשה.
בהתאם לספיגה של הקוקוס שלך, אתה עלול למצוא כי במהלך אפיית הכיפות לחלחל קצת נוזל. לאחר העוגיות התקררו, אתה יכול לחתוך את זה חצאית קטנה נוספת של בצק משם עם זוג מספריים. עם זאת, אם אתה תמיד קונה את אותו קוקוס ותמיד יש את אותה בעיה, להשתמש קצת פחות חלב בבצק.