אפייה עם דורי: עוגה פיקנטית לחג המולד עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 604 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לכם זנגביל, שוקולד מריר, שוקולד מריר-2 אונקיות ו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפייה עם דורי: עוגת שזיפים מעומעמת, אפייה עם דורי: Gourmandise, ו אפייה עם דורי: כיפות קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתכוננים: מרכז מתלה בתנור ומחמם מראש את התנור ל 177°. חמאה 9 אינץ ' מרובע אפייה מחבת ולשים אותו על תבנית אפייה מרופדת. (ודא המחבת שלך מודד אמיתי 9-x-9 אינץ'; ראה לעיל.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
שים את הזנגביל והסוכר הטריים בקערה קטנה, מערבבים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טרי
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
לטאטא את הקמח, סודה לשתייה ותבלינים יחד.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
עבודה עם מערבל לעמוד, רצוי מצויד מצורף משוט, או עם מערבל יד בקערה גדולה, להכות את החמאה וסוכר חום יחד במהירות בינונית עד שהם קלים ורכים, על 3 דקות.
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם, פועם במשך 1 דקה לאחר כל ביצה נכנסת. אל תדאג אם התערובת נראית מקושטת בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
5
יוצקים את המולסה ומכים עד חלקה. להפחית את מהירות המיקסר נמוך ולהוסיף את השוקולד נמס יחד עם זנגביל מסוכר. עדיין במהירות נמוכה, מוסיפים את החומרים היבשים בשלוש תוספות ואת חלב החמאה בשני (להתחיל ולסיים עם החומרים היבשים), ערבוב הבלילה רק כמה שצריך כדי למזג את החומרים. מקפלים את השוקולד הקצוץ ואת זנגביל בסירופ, אם אתה משתמש בו.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
זילוף בצורת לב
3/4 כפית מולסה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
להתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת (זכור, אם המחבת שלך היא קטנה, לא למלא אותו לחלק העליון).
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים כ -40 דקות, או עד העוגה מתחילה למשוך מן הצדדים של המחבת וסכין מוכנס עמוק לתוך המרכז יוצא נקי. אל תהיה מודאג אם העוגה יש כיפה סדוק—זה יירגע כפי שהוא מתקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להעביר את העוגה למתלה, מגניב במשך 10 דקות, ואז לנתק את העוגה. פנה ימינה וקרר לטמפרטורת החדר לפני הציפוי. (הקצוות של העוגה עשוי להיות די חום, אבל לא לדאוג - אתה יכול לקצץ אותם אחרי שאתה קרח את העוגה.)
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
9
כדי להפוך את הדובדבן: להתאים קערה על מחבת של מים רותחים, לשים את השוקולד וקפה בקערה ומערבבים מדי פעם עד השוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הסר את הקערה, באמצעות מקצף קטן, מערבבים את החמאה, 1 כף בכל פעם. מנפים את הסוכר של הממתקים על השוקולד ומערבבים אותו.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
להעביר את הקערה לדלפק ולתת הדובדבן לשבת במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
שים את זנגביל, עדיין על המדף, על פיסת נייר שעווה או נייר כסף (טפטוף תופס).
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
13
יוצקים את הדובדבן על מרכז העוגה ולהשתמש מרית מתכת ארוכה כדי להפיץ את הדובדבן באופן שווה על גבי. אפשר את הציפוי להגדיר במשך 30 דקות (אתה יכול למהר את זה לאורך ידי מצמרר את העוגה בקצרה). אם הקצוות של העוגה הם overbaked, עכשיו זה הזמן לקצץ אותם. ואז לחתוך את העוגה ל 9 חתיכות אפילו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1
מגישים את עוגת הזנגביל כפי שהוא או עם קצפת או קרם fraîche crème.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
לימון גומי
2
אחסון: זנגביל הוא שומר טוב. אתה יכול לעטוף אותו ולשמור אותו בטמפרטורת החדר במשך כ 3 ימים או להקפיא אותו, קר וכל, עד 2 חודשים.