קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

אפייה עם דורי: עוגה פיקנטית לחג המולד

אפייה עם דורי: עוגה פיקנטית לחג המולד
אפייה עם דורי: עוגה פיקנטית לחג המולד עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 604 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לכם זנגביל, שוקולד מריר, שוקולד מריר-2 אונקיות ו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפייה עם דורי: עוגת שזיפים מעומעמת, אפייה עם דורי: Gourmandise, ו אפייה עם דורי: כיפות קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתכוננים: מרכז מתלה בתנור ומחמם מראש את התנור ל 177°. חמאה 9 אינץ ' מרובע אפייה מחבת ולשים אותו על תבנית אפייה מרופדת. (ודא המחבת שלך מודד אמיתי 9-x-9 אינץ'; ראה לעיל.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
שים את הזנגביל והסוכר הטריים בקערה קטנה, מערבבים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
לטאטא את הקמח, סודה לשתייה ותבלינים יחד.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
עבודה עם מערבל לעמוד, רצוי מצויד מצורף משוט, או עם מערבל יד בקערה גדולה, להכות את החמאה וסוכר חום יחד במהירות בינונית עד שהם קלים ורכים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם, פועם במשך 1 דקה לאחר כל ביצה נכנסת. אל תדאג אם התערובת נראית מקושטת בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
5
יוצקים את המולסה ומכים עד חלקה. להפחית את מהירות המיקסר נמוך ולהוסיף את השוקולד נמס יחד עם זנגביל מסוכר. עדיין במהירות נמוכה, מוסיפים את החומרים היבשים בשלוש תוספות ואת חלב החמאה בשני (להתחיל ולסיים עם החומרים היבשים), ערבוב הבלילה רק כמה שצריך כדי למזג את החומרים. מקפלים את השוקולד הקצוץ ואת זנגביל בסירופ, אם אתה משתמש בו.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת (זכור, אם המחבת שלך היא קטנה, לא למלא אותו לחלק העליון).
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים כ -40 דקות, או עד העוגה מתחילה למשוך מן הצדדים של המחבת וסכין מוכנס עמוק לתוך המרכז יוצא נקי. אל תהיה מודאג אם העוגה יש כיפה סדוק—זה יירגע כפי שהוא מתקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להעביר את העוגה למתלה, מגניב במשך 10 דקות, ואז לנתק את העוגה. פנה ימינה וקרר לטמפרטורת החדר לפני הציפוי. (הקצוות של העוגה עשוי להיות די חום, אבל לא לדאוג - אתה יכול לקצץ אותם אחרי שאתה קרח את העוגה.)
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
9
כדי להפוך את הדובדבן: להתאים קערה על מחבת של מים רותחים, לשים את השוקולד וקפה בקערה ומערבבים מדי פעם עד השוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הסר את הקערה, באמצעות מקצף קטן, מערבבים את החמאה, 1 כף בכל פעם. מנפים את הסוכר של הממתקים על השוקולד ומערבבים אותו.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
להעביר את הקערה לדלפק ולתת הדובדבן לשבת במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
שים את זנגביל, עדיין על המדף, על פיסת נייר שעווה או נייר כסף (טפטוף תופס).
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
13
יוצקים את הדובדבן על מרכז העוגה ולהשתמש מרית מתכת ארוכה כדי להפיץ את הדובדבן באופן שווה על גבי. אפשר את הציפוי להגדיר במשך 30 דקות (אתה יכול למהר את זה לאורך ידי מצמרר את העוגה בקצרה). אם הקצוות של העוגה הם overbaked, עכשיו זה הזמן לקצץ אותם. ואז לחתוך את העוגה ל 9 חתיכות אפילו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1
מגישים את עוגת הזנגביל כפי שהוא או עם קצפת או קרם fraîche crème.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
לימון גומילימון גומי
2
אחסון: זנגביל הוא שומר טוב. אתה יכול לעטוף אותו ולשמור אותו בטמפרטורת החדר במשך כ 3 ימים או להקפיא אותו, קר וכל, עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו

מרכיבים

11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר, קצוץ גסשוקולד מריר, קצוץ גס170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר-2 אונקיות נמסו ומקורר, 4 אונקיות קצוצות דקשוקולד מריר-2 אונקיות נמסו ומקורר, 4 אונקיות קצוצות דק156אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מקל פלוס 3 כפות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרמקל פלוס 3 כפות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)1(יכול להיות או להרחיק)יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה3(חוֹרֶף)סוכר ממתקיםסוכר ממתקים3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2(חוֹרֶף)ג'ינג'ר טרי קצוץ דקג'ינג'ר טרי קצוץ דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ג'ינג'ר קצוץ דק בסירופ (זמין בשווקים אסיה), אופציונליג'ינג'ר קצוץ דק בסירופ (זמין בשווקים אסיה), אופציונלי0(יכול להיות או להרחיק)ציפורן טחוןציפורן טחון2(יכול להיות או להרחיק)ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(ארוז) סוכר חום בהיר(ארוז) סוכר חום בהיר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמולסה (לא blackstrap)מולסה (לא blackstrap)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קפה חזקקפה חזק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק43אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כפות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרכפות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר