אם יש לכם מלח, ביצים, פירורי קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפייה עם דורי: Gourmandise, אפייה עם דורי: כיפות קוקוס, ו אפייה עם דורי: פודינג לחם קטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
חמאה מחבת springform 9 אינץ '- לבחור אחד שיש צדדים כי הם 2 3/4 אינץ ' גבוה (אם הצדדים נמוכים יותר, יהיה לך שאריות הבלילה עוגת גבינה) - ולעטוף את החלק התחתון של המחבת בשכבה כפולה של רדיד אלומיניום; לשים את המחבת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
מערבבים את הפירורים, סוכר ומלח יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים את החמאה המומסת ומערבבים עד שכל המרכיבים היבשים לחים באופן אחיד. (אני עושה את זה עם האצבעות שלי.) להפוך את החומרים למחבת springform החמאה ולהשתמש באצבעות שלך לטפוח שכבה אפילו של פירורים לאורך החלק התחתון של המחבת ועל חצי הדרך במעלה הצדדים. אל תדאג אם הצדדים אינם מושלמים אפילו או אם הפירורים מגיעים מעל או מתחת לסימן באמצע הדרך בצדדים-זה לא צריך להיות עבודה מדויקת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
4
שימי את המחבת במקפיא בזמן שאת מחממת את התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מרכז מתלה בתנור, מחממים את התנור ל 177° ומניחים את המעיין על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
אופים במשך 10 דקות. שים את הקרום בצד כדי לקרר על מדף בזמן שאתה מכין את עוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מרתיחים קומקום מים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
עבודה במערבל לעמוד, רצוי מצויד מצורף משוט, או עם מערבל יד בקערה גדולה, להכות את גבינת שמנת במהירות בינונית עד שהוא רך וחי עד החלק השמנתי של שמו, על 4 דקות. עם ריצת המיקסר, מוסיפים את הסוכר והמלח וממשיכים להכות עוד 4 דקות בערך, עד שגבינת השמנת קלה. מקציפים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיף את הביצים אחד אחד, פועם במשך דקה שלמה לאחר כל תוספת—אתה רוצה היטב-הבלילה סודה. להפחית את מהירות המיקסר נמוך ומערבבים את שמנת חמוצה ו / או שמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תן את הבלילה כמה סטירים עם מרית גומי, רק כדי לוודא ששום דבר לא נשאר unmixed בתחתית הקערה, לגרד את הבלילה למחבת springform. החובט יגיע לקצה המחבת. (אם יש לך מחבת עם הצדדים התחתונים ויש לי הבלילה שאריות, אתה יכול לאפות את הבלילה בעובש רמאקין חמאה או סופלה קטן.)
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
שים את מחבת הקלייה בתנור ושופכים מספיק מים רותחים לתוך הצולה כדי לבוא באמצע הדרך במעלה צידי מחבת המעיין.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
אופים את עוגת הגבינה במשך 1 שעה ו -30 דקות, בשלב זה יהיה השחמה העליון (ואולי סדוק) ואולי עלה רק קצת מעל שפת המחבת. כבו את חום התנור והניחו את דלת התנור פתוחה בכפית עץ. אפשר לעוגת הגבינה להתענג באמבט המים שלה לעוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
לאחר 1 שעה, בזהירות למשוך את ההתקנה מהתנור, להרים את מחבת springform מתוך הצולה—להיזהר, ייתכנו קצת מים חמים בנייר אלומיניום-להסיר את רדיד.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בואו עוגת הגבינה לבוא לטמפרטורת החדר על מדף קירור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
10
כאשר העוגה הוא מגניב, לכסות את החלק העליון בקלילות לצנן את העוגה לפחות 4 שעות, אם כי הלילה יהיה טוב יותר.