אפיית אספרגוס תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוח אדמה אספרגוס לאפות. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 138 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לך מלח, קמח, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו אספרגוס-אפיית בראנץ ' תפוחי אדמה, אספרגוס חם לאפות, ו אספרגוס אופים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ולבשל במשך 15-20 דקות או עד מכרז. בינתיים, לחתוך את הקצוות את חניתות אספרגוס; להפריש לקישוט.
חותכים גבעולים לתוך 1-in. חתיכות; מניחים בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ולבשל במשך 18-20 דקות או עד מכרז.
מסננים אספרגוס ומניחים במעבד מזון או בבלנדר. לכסות ולעבד עד pureed; להפריש.
מסננים תפוחי אדמה; מחית ולהניח בצד.
בסיר גדול, להמיס 1 כף חמאה; לטאטא בקמח עד חלקה. מוסיפים בהדרגה שמנת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה. מערבבים אספרגוס pieced, פירה, מלח ופלפל.
העברה לתבנית אפייה שטחית משומנת 1-1 / 2 ליטר. למעלה עם עצות אספרגוס שמורות.
ממיסים את שאר החמאה; מברישים מעט מעל. לזרוק פירורי לחם, גבינת פרמזן וחמאה שנותרה; מפזרים על תבשיל.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 25-30 דקות או עד השחמה קלה.