אפיית בקר ברביקיו
ניתן להכין את המתכון לאפיית בקר ברביקיו תוך כ-45 דקות . , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 823 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -43 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך תערובת אפייה, תערובת אפייה, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 61% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: אפיית תירס סתיו , מדהים! ללא אפייה ~ מקרוני וגבינה , ועוגיות סוכר בחנות לאפייה .
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מבשלים את הבשר הטחון והבצל יחד במחבת גדולה על אש בינונית עד שהבשר שחום לחלוטין; מערבבים את רוטב הברביקיו וגבינת הצ'דר לתוך בשר הבקר הטחון.
יוצקים את התערובת לכלי בגודל 9x13 אינץ'.
טורפים את תערובת האפייה, הביצים והחלב יחד בקערה; יוצקים על תערובת הבקר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקרום מזהיב ומבושל לכל אורכו, כ-25 דקות.