אפיית ברוקולי אגוז
מאפה ברוקולי אגוז יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך ברוקולי, חמאה, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת תפוחי אדמה מתוקים אגוז, אגוז ברוקולי מוקפץ, ו סלט ברוקולי אגוז.
הוראות
קוק ברוקולי על פי הוראות החבילה; לנקז ולהעביר משומן 3-qt. צלחת אפייה.
בינתיים, בסיר גדול, להמיס 1/4 כוס חמאה. מערבבים בקמח ובוליון. בהדרגה להוסיף חלב. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לבשל ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה מבעבע.
בסיר גדול, להמס את שאר החמאה.
מוסיפים את המים, מלית ואגוזי מלך; לערבב היטב. כף מעל ברוקולי.
אופים, חשוף, ב 375° במשך 20-25 דקות או עד המילוי הוא השחמה קלות.