אפיית בשר חזיר וכרוב ניצנים
אפיית בשר חזיר ונבט בריסל עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני התוספת שלך. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 7 גרם חלבון ו-5 גרם שומן. תמורת $1.25 למנה, מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 42 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש גבינת אסיאגו, פירורי לחם, חזיר וגבינת פרמזן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 91%, וזה מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טוויסט ונבט: פיצה כרוב ניצנים ובייקון, סלט כרוב ניצנים וגראטן כרוב ניצנים.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מערבבים יחד את נבטי בריסל, בשר חזיר, פטריות, בצל ירוק, גבינת פרמזן, גבינת אסיאגו וכרוב כבוש בקערה גדולה עד לאיחוד.
מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון, השום, הבזיליקום והפלפל; לזרוק עד לציפוי.
יוצקים את התערובת הזו לתבנית אפייה של 2 ליטר ומפזרים פירורי לחם.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהנבטים רכים, כ-45 דקות.