אפיית לחם: חמאה משחימה ופרמסיני לחם
אפיית לחם: חמאה משחימה ופרמז'ן גריסיני עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 72 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 21 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, סוכר, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: אפיית לחם: שיפון פרמז'ן לילה, גדילים סקווש חמאה ופרמזן משחימים, ו עוף Milanese עם ירקות באביב ופרמזן השחמה - חמאה Orzo.
הוראות
בקערה של אתה עומד מיקסר, לשלב כ 2 כוסות של קמח הלחם, המים, שמרים, וסוכר. מערבבים לשלב, לכסות, ולהניח בצד במשך 1 שעה.
בינתיים, לחמם את החמאה במחבת קטנה עד שהוא מתחיל חום ומתחיל להריח אגוזים - להיזהר לא לתת לו לשרוף. תוריד את המחבת מהחום ותניח בצד להתקרר.
מוסיפים את הקמח הנותר, יחד עם החמאה המקוררת, המלח והפרמזן לבצק בקערת המיקסר. ללוש עם הוו הבצק עד הבצק הוא חלק וגמיש. לכסות ולהניח בצד במשך 30 דקות.
מחממים התנור ל 300 מעלות קמח משטח העבודה שלך. אלה קלים יותר לגלגל החוצה אם אתה מחלק את הבצק לכמה חתיכות.
גלגל את החתיכה הראשונה שלך 8 אינץ 'גבוה 1/8 אינץ' עבה, רחב ככל שזה צריך להיות כדי להגיע אלה ממדים אחרים. עם פיצה או חותך מאפה - או סכין חדה-לקצץ 1/2 אינץ ' את החלק העליון והתחתון של הבצק, לקצץ את הצדדים שמאלה וימינה כדי ליישר אותם.
חותכים את הבצק אנכית ברצועות ברוחב של 1/4 אינץ ' ומניחים את הבצק על תבנית אפייה, ומשאירים מקום ביניהם. כשמניחים אותם על הסדין, סביר להניח שהם יתמתחו באורך של כ - 9 אינץ ' - זה בסדר. אתה יכול להשאיר אותם שטוח, או אם אתה מעדיף, לסובב אותם לתוך ספירלה. תמשיך להתגלגל ולחתוך עד שתשתמש בכל הבצק.
אופים עד שהם משחימים קלות, פריך, ויבש לחלוטין-כ 25 דקות.
תן להם להתקרר לחלוטין על מדף.