קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

אפיית לחם: לחם שיבולת שועל

אפיית לחם: לחם שיבולת שועל
אם 25 סנט למנה נופל בתקציב שלך, אפיית לחם: לחם שיבולת שועל עשוי להיות מרהיב טבעוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 192 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מים, שמן זית, שיבולת שועל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות. נסו אפיית לחם: כיכר קוצנית, אפיית לחם: שלושה ענפים קלועים לתוך כיכר אחת, ו אפיית לחם: לחם בסגנון איטלקי עם חיטה מלאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בלילה לפני שאתה רוצה לאפות, לשים קמח מלא לבן שיבולת שועל לתוך קערה (השתמש קערה של מערבל דוכן שלך אם אתה תהיה ללוש על ידי מכונה, או להשתמש בכל קערה בגודל בינוני אם אתה ללוש ביד).
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאה לבןקמח מחיטה מלאה לבן
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להוסיף 1 כוס מים ברז חם מאוד. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לה לשבת על הדלפק למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בבוקר, לערבב הנותרים 1/2 כוס מים (פושרים הפעם) עם סוכר ושמרים בקערה קטנה ולתת לו לשבת עד קצף, כעשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים תערובת שמרים וקמח לחם לקערה עם חיטה מלאה ושיבולת שועל, ומערבבים עד לשלב. ללוש (עם הוו הבצק, או ביד על הדלפק שלך) עד שהוא מתחיל להיות אלסטי.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
חיטהחיטה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים מלח ושמן וממשיכים ללוש עד משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
טפטוף שמן זית לתוך שקית ניילון ולהעביר את הבצק לשקית. לאטום את התיק ולמקם במקרר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
7
בשעות אחר הצהריים או בערב (או למחרת) מוציאים את התיק מהמקרר ומשאירים אותו על הדלפק כדי להגיע לטמפרטורת החדר, כשעתיים. הכן מחבת כיכר 8 אינץ ' על ידי ציפוי עם ספריי בישול nonstick ומפזר קלות עם קמח תירס. מחממים תנור ל 177°. קמח קל לעבוד משטח ולהפוך את הבצק. ללוש בקצרה, ולאחר מכן לעצב את הבצק כדי להתאים מחבת, ולמקם את צד התפר למטה במחבת. מכסים בניילון נצמד ומניחים לעלייה עד להכפלה-כשעה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר פלסטיק לעטוף ואופים עד השחמה יפה, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
תן מגניב במשך כמה דקות במחבת, ולאחר מכן להסיר ולתת מגניב לחלוטין לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'