אפיית לחם: לחמניות מתוקות בשחור לבן
מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 45 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב-חמאה, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: אפיית לחם: קינמון תפוחים לחמניות מתוקות, אפיית לחם: לחמניות קינמון, ו אפיית לחם: לחמניות שקדים.
הוראות
מערבבים את חלב החמאה, סוכר, ושמרים בקערה של מערבל לעמוד שלך ולהניח בצד במשך 15 דקות עד שהוא הופך תוסס.
מוסיפים את המלח, הקמח והביצה, ולשים עד שהתערובת הופכת אלסטית.
מוסיפים את החמאה והוניל וממשיכים ללוש עד שהחמאה והוניל משולבים במלואם והתערובת חלקה, אלסטית, וכבר לא דביקה.
הסר חצי מהבצק מקערת המיקסר והנח בצד בזמן שאתה עובד על המחצית הנותרת.
מוסיפים את תמצית השקדים לבצק בקערה ולשים עד שהוא משולב לחלוטין.
להעביר את בצק השקדים לקערה משומנת, לכסות בניילון נצמד, ולהניח בצד עד הוכפל, כ -90 דקות.
מכניסים את החצי השני של הבצק לקערה, מוסיפים את הקקאו ואת הקפה (או מים) ולשים עד שהשוקולד משולב לחלוטין.
טפטוף עם קצת שמן כדי לצפות את הבצק, מכסים בניילון נצמד, ומניחים בצד כדי לעלות יחד עם הבצק הראשון, כ 45 דקות.
מחממים את התנור ל 325 מעלות. אם אתה רוצה ביטוח נוסף, לרסס תבנית אפייה עם תרסיס אפייה. השתמשתי במחבת מרובעת 9 אינץ'.
כאשר הענפים עלו, קמח משטח העבודה שלך ולגלגל את בצק שקדים למלבן על 10 x 12 אינץ'.
מורחים את 4 כפות חמאה רכה על הבצק, ואז מפזרים 1/8 כוס סוכר.
לאחר מכן, לרדד את בצק השוקולד לאותו גודל, ולסדר אותו על גבי בצק שקדים.
מפזרים עם אגוזים קצוצים, משאיר כ 2 אינץ ' חשוף בצד הארוך.
מגלגלים את הבצק שוב עם המערוך כדי ללחוץ על האגוזים לתוך הבצק ולדבוק את שתי השכבות.
רול כך שאתה מגדיל את האורך לכ -16 אינץ'.
מגלגלים את הבצק, בסגנון ג 'לירול מתחיל בצד הארוך, מתגלגל לכיוון החלק שהשארת ללא אגוזים, כך שיש לך בול עץ באורך 16 אינץ'. צבטו כדי לאטום את התפר.
חותכים את היומן לתוך 16 חתיכות, על 1 אינץ ' גבוה, ומניחים אותם בתבנית האפייה שלך. אם השתמשת במחבת מרובעת, יהיו לך ארבע שורות של ארבע.
מכסים את המחבת בניילון נצמד ומניחים בצד לעלות, כ -45 דקות.
אופים ב 163° במשך 40 עד 45 דקות, עד השחמה יפה. כ -10 דקות לפני שתסיים, אתה יכול לצחצח את צמרות הלחמניות עם קצת חמאה מומסת עבור קרום רך יותר.
מערבבים את אבקת הסוכר עם מספיק מים כדי להפוך אותו pourable. אם אתה רוצה, להוסיף קצת תמצית שקדים, וניל, או קפה לקצת יותר טעם.
הסר את הלחמניות מהמחבת ולהגדיר על מתלה.
בואו להתקרר מעט, ואז טפטוף עם הדובדבן.