אפיית לחם: לחמניות קינמון
אפיית לחם: לחמניות קינמון עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 442 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קמח לחם, חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אפיית לחם: קינמון תפוחים לחמניות מתוקות, אפיית לחם: לחמניות שקדים, ו אפיית לחם: קשרי קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד שלך, לשלב את המים, דבש ושמרים. להפריש עד שזה מבעבע, כ -10 דקות.
מוסיף את קמח הלחם, יוגורט וביצה. ללוש עם הוו הבצק עד התערובת חלקה וגמיש.
מוסיפים 4 כפות של החמאה, הסוכר והמלח. ללוש עד שהם משולבים באופן מלא.
צור את הבצק לכדור, להחזיר אותו לקערה (אין צורך לשמן את הקערה; יש לו מספיק חמאה כדי למנוע ממנו דבק יותר מדי). מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד עד שהוא הוכפל בגודל, כ 1 שעה.
לרסס מחבת 9x13 אינץ ' עם תרסיס אפייה ולחמם מראש את התנור ל 350 ° F. קמח משטח העבודה שלך בקלילות ולהפוך את הבצק. יוצרים אותו למלבן, מגלגלים אותו למלבן על 18 אינץ 'x 11 אינץ'.
בקערה קטנה, לשלב 1 כוס אבקת סוכר עם קינמון. מערבבים לשלב היטב.
מורחים את תערובת הסוכר הזו על גבי הבצק, משאירים סנטימטר חשוף על אחד הצדדים הארוכים.
מגלגלים את הבצק המתחיל בצד הארוך שאינו חשוף. אל תגלגל את זה חזק. כאשר אתה מגיע לקצה הרחוק, צובט כדי לסגור את התפר. עכשיו צריך להיות לך גליל באורך של כ -18 סנטימטרים.
מחלקים את הגליל ל -12 חתיכות.
מניחים אותם בצלחת מוכנה עם ספירלות כלפי מעלה. אם הם גבהים לא אחידים, לחץ עליהם כך שהם אפילו.
מניחים טפיחות של שאר החמאה על גבי הלחמניות. מכסים את המחבת בניילון נצמד ומניחים בצד עד שהוא הוכפל בגודל, כ -35 דקות.
הסר את לעטוף פלסטיק ואופים ב 350 מעלות עד השחמה יפה, כ 30 דקות.
הסר את הלחמניות מהמחבת, לשמור אותם בחתיכה אחת, ולשים אותם על מתלה להתקרר.
מערבבים את הכוס הנותרת של אבקת סוכר עם מספיק שמנת, חלב, או מים כדי להפוך אותו עבה אבל pourable. כאשר הלחמניות התקררו, טפטפו את הזיגוג על הלחמניות.