אפיית לחם: קרואסונים קלים (er)
מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 183 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. 85 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, חמאה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לחם תפוחים ללא ביצה-אפייה קלה, (אפייה עם ילדים) עוגת שוקולד קלה-פוסט אורח מאפייה מחוץ לקופסה, ו ביסקוויטי חלב-להפוך אותם טריים בכל עת. אלה קל לעשות, ואתה לא יכול לנצח אפיית לחם טרי בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
תוציא את החמאה מהמקפיא ותן לה לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה עובד. אתה רוצה את זה קר ככל האפשר, אבל עדיין מסוגל לחתוך.
שים את השמרים, מים וסוכר לתוך קערה בינונית ומערבבים לשלב. להפריש עד שהוא מתחיל לקבל קצף, על 5 דקות.
מוסיפים את החלב והביצה, ומכים קלות כדי לשבור את הביצה ולשלב את כל זה.
שים את הקמח והמלח במעבד המזון שלך, ואת הדופק כדי להפיץ את המלח.
חותכים כל מקל של חמאה לחתיכות בגודל כף, ואז לחתוך כל אחד מאותם חתיכות במחצית. שים את כל החלקים למעבד המזון עם הקמח והדופק כ -10 פעמים כדי להפיץ את החמאה ולשבור את החתיכות רק קצת. אתה לא רוצה חתיכות קטנות כפי שהיית לקרום העוגה; נתחים גדולים עדיפים.
מוסיף את הקמח והחמאה לנוזל בקערה, ומקפל בעדינות עם מרית עד שכל הקמח הוא רטוב והוא משולב היטב, להיזהר לא לשבור את החמאה. החמאה עדיין צריכה להיות די קשה בשלב זה. הבצק יהיה רטוב מאוד; אל תדאג. מכסים את הקערה ומקררים בין לילה.
התערובת יכולה לשמש למחרת, או לשמור בקירור ליום נוסף אם אתה לא מוכן לזה. כאשר אתה מוכן, קמח משטח העבודה שלך בנדיבות, ויש לי יותר קמח עומד מוכן. הפוך את הבצק על משטח העבודה שלך, מפזר קצת קמח נוסף על החלק העליון, וליצור אותו לריבוע מחוספס. עבודה במהירות, לגלגל את הבצק החוצה לריבוע 16 אינץ ' משוער. כי זה כל כך רטוב, זה צריך להתגלגל בקלות, אבל זה יכול להיות קצת דביק.
מוסיפים קמח לפי הצורך למעלה ומתחת כדי למנוע ממנו להידבק. מקפלים את הבצק בשלישים, כמו מכתב.
ואז לקפל אותו בשלישים שוב, לעשות ריבוע. לעשות את אותו גלגול וקיפול עוד פעמיים. כאשר אתה עובד, לשמור על משטח העבודה מקומח קלות, רק כדי לשמור על זה מלהידבק. מאז הבצק הוא כל כך רך, אתה צריך להיות מסוגל לעשות את זה מספיק מהר כי החמאה לא תהיה רכה מדי רטוב. אם אתה מתעכב והחמאה מתרככת, שים אותה במקרר ותמשיך ברגע שהחמאה תידלק שוב. לאחר הקיפול האחרון, לשטח אותו קצת, ואז לשים אותו לתוך שקית ניילון ולשים אותו למקרר במשך שעה לפחות, או עד שלושה ימים.
כאשר אתה מוכן לעשות את הקרואסונים, מחממים את התנור ל 400 מעלות ומקווים גיליון אפייה עם נייר קלף. הבצק יעלה בזמן הקירור.
מגלגלים את הרבעון הראשון לתוך כ 6 אינץ ' מרובע.
חותכים את הכיכר לרבעים באלכסון.
קח אחד ממשולשי הבצק הימניים שלך וגלגל או למתוח אותו לטריז בצורת עוגה לפחות שבעה סנטימטרים. אתה יכול לעשות את זה יותר אם הבצק הוא עבה מספיק כדי לאפשר את זה, אבל לפחות שבעה סנטימטרים ייתן לך אורך מספיק כדי להיות עוטפת אטרקטיבית.
החל בקצה הרחב, מגלגלים את הבצק לכיוון הנקודה.
מניחים את הקרואסונים המוגמרים על תבנית האפייה מוכנה עם הנקודה מתחת. תלתל את הבצק לצורת חצי סהר.
מכסים אותם בניילון נצמד ומניחים בצד במשך 30 דקות. הם לא יעלו הרבה בכלל, אבל הם צריכים להרגיש נפוחים במקום המשרד.
מברשת קרואסונים עם שטיפת ביצים, אם תרצה, או להשאיר אותם רגיל.
אופים ב 400 מעלות במשך 20 דקות, עד שהם זהובים חום.
וריאציה: עבור קרואסונים שוקולד, בצע את המתכון המקורי למרות שלב 6, ואז לגלגל את רבע הבצק לתוך מלבן על 10 x 6 אינץ'.
חותכים את זה לרצועות על 2 1/2 אינץ 'רחב x 6 אינץ' ארוך.
שים השוקולד האהוב עליך בקצה אחד, ולהפשיל. זה עובד הכי טוב כדי לוודא שהבצק הוא רק קצת יותר רחב מהשוקולד ולקפל אותו כדי לצרף את השוקולד כאשר אתה מתחיל לגלגל, אז זה לא לחלחל החוצה במהלך האפייה.
מניחים את צד התפר לחמניות למטה על המחבת ולאפשר להם לעלות ולאפות כמו במתכון המקורי.