קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

אפיית לחם: קרואסונים קלים (er)

אפיית לחם: קרואסונים קלים (er)
מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 183 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. 85 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, חמאה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לחם תפוחים ללא ביצה-אפייה קלה, (אפייה עם ילדים) עוגת שוקולד קלה-פוסט אורח מאפייה מחוץ לקופסה, ו ביסקוויטי חלב-להפוך אותם טריים בכל עת. אלה קל לעשות, ואתה לא יכול לנצח אפיית לחם טרי בתנור (מתכונים דומים).

הוראות

1
תוציא את החמאה מהמקפיא ותן לה לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה עובד. אתה רוצה את זה קר ככל האפשר, אבל עדיין מסוגל לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2
שים את השמרים, מים וסוכר לתוך קערה בינונית ומערבבים לשלב. להפריש עד שהוא מתחיל לקבל קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את החלב והביצה, ומכים קלות כדי לשבור את הביצה ולשלב את כל זה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
שים את הקמח והמלח במעבד המזון שלך, ואת הדופק כדי להפיץ את המלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
חותכים כל מקל של חמאה לחתיכות בגודל כף, ואז לחתוך כל אחד מאותם חתיכות במחצית. שים את כל החלקים למעבד המזון עם הקמח והדופק כ -10 פעמים כדי להפיץ את החמאה ולשבור את החתיכות רק קצת. אתה לא רוצה חתיכות קטנות כפי שהיית לקרום העוגה; נתחים גדולים עדיפים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
מוסיף את הקמח והחמאה לנוזל בקערה, ומקפל בעדינות עם מרית עד שכל הקמח הוא רטוב והוא משולב היטב, להיזהר לא לשבור את החמאה. החמאה עדיין צריכה להיות די קשה בשלב זה. הבצק יהיה רטוב מאוד; אל תדאג. מכסים את הקערה ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
התערובת יכולה לשמש למחרת, או לשמור בקירור ליום נוסף אם אתה לא מוכן לזה. כאשר אתה מוכן, קמח משטח העבודה שלך בנדיבות, ויש לי יותר קמח עומד מוכן. הפוך את הבצק על משטח העבודה שלך, מפזר קצת קמח נוסף על החלק העליון, וליצור אותו לריבוע מחוספס. עבודה במהירות, לגלגל את הבצק החוצה לריבוע 16 אינץ ' משוער. כי זה כל כך רטוב, זה צריך להתגלגל בקלות, אבל זה יכול להיות קצת דביק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מוסיפים קמח לפי הצורך למעלה ומתחת כדי למנוע ממנו להידבק. מקפלים את הבצק בשלישים, כמו מכתב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
9
ואז לקפל אותו בשלישים שוב, לעשות ריבוע. לעשות את אותו גלגול וקיפול עוד פעמיים. כאשר אתה עובד, לשמור על משטח העבודה מקומח קלות, רק כדי לשמור על זה מלהידבק. מאז הבצק הוא כל כך רך, אתה צריך להיות מסוגל לעשות את זה מספיק מהר כי החמאה לא תהיה רכה מדי רטוב. אם אתה מתעכב והחמאה מתרככת, שים אותה במקרר ותמשיך ברגע שהחמאה תידלק שוב. לאחר הקיפול האחרון, לשטח אותו קצת, ואז לשים אותו לתוך שקית ניילון ולשים אותו למקרר במשך שעה לפחות, או עד שלושה ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
10
כאשר אתה מוכן לעשות את הקרואסונים, מחממים את התנור ל 400 מעלות ומקווים גיליון אפייה עם נייר קלף. הבצק יעלה בזמן הקירור.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
חותכים את הבצק לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
12
מגלגלים את הרבעון הראשון לתוך כ 6 אינץ ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
חותכים את הכיכר לרבעים באלכסון.
14
קח אחד ממשולשי הבצק הימניים שלך וגלגל או למתוח אותו לטריז בצורת עוגה לפחות שבעה סנטימטרים. אתה יכול לעשות את זה יותר אם הבצק הוא עבה מספיק כדי לאפשר את זה, אבל לפחות שבעה סנטימטרים ייתן לך אורך מספיק כדי להיות עוטפת אטרקטיבית.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
15
החל בקצה הרחב, מגלגלים את הבצק לכיוון הנקודה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
16
מניחים את הקרואסונים המוגמרים על תבנית האפייה מוכנה עם הנקודה מתחת. תלתל את הבצק לצורת חצי סהר.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
17
מכסים אותם בניילון נצמד ומניחים בצד במשך 30 דקות. הם לא יעלו הרבה בכלל, אבל הם צריכים להרגיש נפוחים במקום המשרד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
18
מברשת קרואסונים עם שטיפת ביצים, אם תרצה, או להשאיר אותם רגיל.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
19
אופים ב 400 מעלות במשך 20 דקות, עד שהם זהובים חום.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
20
הסר למדף להתקרר.
21
וריאציה: עבור קרואסונים שוקולד, בצע את המתכון המקורי למרות שלב 6, ואז לגלגל את רבע הבצק לתוך מלבן על 10 x 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
22
חותכים את זה לרצועות על 2 1/2 אינץ 'רחב x 6 אינץ' ארוך.
23
שים השוקולד האהוב עליך בקצה אחד, ולהפשיל. זה עובד הכי טוב כדי לוודא שהבצק הוא רק קצת יותר רחב מהשוקולד ולקפל אותו כדי לצרף את השוקולד כאשר אתה מתחיל לגלגל, אז זה לא לחלחל החוצה במהלך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
24
מניחים את צד התפר לחמניות למטה על המחבת ולאפשר להם לעלות ולאפות כמו במתכון המקורי.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)