קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

אפיית לחם: קרואסונים קלים (er)

אפיית לחם: קרואסונים קלים (er)
מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 183 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. 85 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, חמאה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לחם תפוחים ללא ביצה-אפייה קלה, (אפייה עם ילדים) עוגת שוקולד קלה-פוסט אורח מאפייה מחוץ לקופסה, ו ביסקוויטי חלב-להפוך אותם טריים בכל עת. אלה קל לעשות, ואתה לא יכול לנצח אפיית לחם טרי בתנור (מתכונים דומים).

הוראות

1
תוציא את החמאה מהמקפיא ותן לה לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה עובד. אתה רוצה את זה קר ככל האפשר, אבל עדיין מסוגל לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
2
שים את השמרים, מים וסוכר לתוך קערה בינונית ומערבבים לשלב. להפריש עד שהוא מתחיל לקבל קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את החלב והביצה, ומכים קלות כדי לשבור את הביצה ולשלב את כל זה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
4
שים את הקמח והמלח במעבד המזון שלך, ואת הדופק כדי להפיץ את המלח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
חותכים כל מקל של חמאה לחתיכות בגודל כף, ואז לחתוך כל אחד מאותם חתיכות במחצית. שים את כל החלקים למעבד המזון עם הקמח והדופק כ -10 פעמים כדי להפיץ את החמאה ולשבור את החתיכות רק קצת. אתה לא רוצה חתיכות קטנות כפי שהיית לקרום העוגה; נתחים גדולים עדיפים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
מוסיף את הקמח והחמאה לנוזל בקערה, ומקפל בעדינות עם מרית עד שכל הקמח הוא רטוב והוא משולב היטב, להיזהר לא לשבור את החמאה. החמאה עדיין צריכה להיות די קשה בשלב זה. הבצק יהיה רטוב מאוד; אל תדאג. מכסים את הקערה ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
התערובת יכולה לשמש למחרת, או לשמור בקירור ליום נוסף אם אתה לא מוכן לזה. כאשר אתה מוכן, קמח משטח העבודה שלך בנדיבות, ויש לי יותר קמח עומד מוכן. הפוך את הבצק על משטח העבודה שלך, מפזר קצת קמח נוסף על החלק העליון, וליצור אותו לריבוע מחוספס. עבודה במהירות, לגלגל את הבצק החוצה לריבוע 16 אינץ ' משוער. כי זה כל כך רטוב, זה צריך להתגלגל בקלות, אבל זה יכול להיות קצת דביק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מוסיפים קמח לפי הצורך למעלה ומתחת כדי למנוע ממנו להידבק. מקפלים את הבצק בשלישים, כמו מכתב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
9
ואז לקפל אותו בשלישים שוב, לעשות ריבוע. לעשות את אותו גלגול וקיפול עוד פעמיים. כאשר אתה עובד, לשמור על משטח העבודה מקומח קלות, רק כדי לשמור על זה מלהידבק. מאז הבצק הוא כל כך רך, אתה צריך להיות מסוגל לעשות את זה מספיק מהר כי החמאה לא תהיה רכה מדי רטוב. אם אתה מתעכב והחמאה מתרככת, שים אותה במקרר ותמשיך ברגע שהחמאה תידלק שוב. לאחר הקיפול האחרון, לשטח אותו קצת, ואז לשים אותו לתוך שקית ניילון ולשים אותו למקרר במשך שעה לפחות, או עד שלושה ימים.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
10
כאשר אתה מוכן לעשות את הקרואסונים, מחממים את התנור ל 400 מעלות ומקווים גיליון אפייה עם נייר קלף. הבצק יעלה בזמן הקירור.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
חותכים את הבצק לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
מגלגלים את הרבעון הראשון לתוך כ 6 אינץ ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
חותכים את הכיכר לרבעים באלכסון.
14
קח אחד ממשולשי הבצק הימניים שלך וגלגל או למתוח אותו לטריז בצורת עוגה לפחות שבעה סנטימטרים. אתה יכול לעשות את זה יותר אם הבצק הוא עבה מספיק כדי לאפשר את זה, אבל לפחות שבעה סנטימטרים ייתן לך אורך מספיק כדי להיות עוטפת אטרקטיבית.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
15
החל בקצה הרחב, מגלגלים את הבצק לכיוון הנקודה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
16
מניחים את הקרואסונים המוגמרים על תבנית האפייה מוכנה עם הנקודה מתחת. תלתל את הבצק לצורת חצי סהר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
17
מכסים אותם בניילון נצמד ומניחים בצד במשך 30 דקות. הם לא יעלו הרבה בכלל, אבל הם צריכים להרגיש נפוחים במקום המשרד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
18
מברשת קרואסונים עם שטיפת ביצים, אם תרצה, או להשאיר אותם רגיל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
19
אופים ב 400 מעלות במשך 20 דקות, עד שהם זהובים חום.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
20
הסר למדף להתקרר.
21
וריאציה: עבור קרואסונים שוקולד, בצע את המתכון המקורי למרות שלב 6, ואז לגלגל את רבע הבצק לתוך מלבן על 10 x 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
22
חותכים את זה לרצועות על 2 1/2 אינץ 'רחב x 6 אינץ' ארוך.
23
שים השוקולד האהוב עליך בקצה אחד, ולהפשיל. זה עובד הכי טוב כדי לוודא שהבצק הוא רק קצת יותר רחב מהשוקולד ולקפל אותו כדי לצרף את השוקולד כאשר אתה מתחיל לגלגל, אז זה לא לחלחל החוצה במהלך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
24
מניחים את צד התפר לחמניות למטה על המחבת ולאפשר להם לעלות ולאפות כמו במתכון המקורי.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף