אפיית לחם: שלושה ענפים קלועים לתוך כיכר אחת
מתאים ל-3 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 831 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, קמח שיפון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו אפיית לחם: כיכר קוצנית, אפיית לחם: לחם שיבולת שועל, ו קציץ פיצה קלוע (מתכונים דומים).
הוראות
טפטף את כף השמן לתוך שלוש שקיות פלסטיק zip העליון נפרד.
עבור כל סוג של בצק, לשים את כל שאר החומרים בקערה.
מערבבים עד בשילוב טוב. הבצק לא צריך להיות ללוש או חלק - רק עד שהכל מעורבב. אתה יכול לעשות את זה במערבל דוכן, אם אתה מעדיף.
מניחים כל סוג של בצק לתוך התיק שלו. ודא שהבצק מצופה בשמן, לסחוט את האוויר מתוך השקית, zip העליון, ולמקם במקרר למנוחה לילה.הנה טיפ. זכור כי ענפים אלה יעלו, כך לארגן אותם כך שהם פחות צפויים לזנק עליך כאשר אתה פותח את המקרר בבוקר. לדוגמה, לערום אותם אחד על השני הוא מסוכן. לשים אותם אחד ליד השני עובד הרבה יותר טוב.
בבוקר, לקחת את הענפים מהמקרר, לפתוח את השקיות כדי לשחרר את האוויר, ללוש בעדינות את הבצק בעוד עדיין בשקית לשטח אותו, לאטום את השקיות ולתת להם לנוח על הדלפק במשך שעה. כדי להתחמם עוד יותר, אל תערמו אותם אחד על השני.
לאחר שעה, קמח את משטח העבודה שלך, מחממים את התנור ל 350 מעלות, ומניחים שלושה גיליונות אפייה בנייר קלף. להפוך את הבצק הראשון, ללוש אותו בקצרה לשלב את השמן ולחלק את הבצק לשלישים. צור כל שליש לתוך יומן. לעשות את אותו הדבר עם הענפים השני והשלישי.
עכשיו, לקחת כל יומן לגלגל אותו לתוך חבל על 14-16 סנטימטרים. נסה לעשות את כולם באותו אורך. קח יומן אחד מכל סוג של בצק וצמה אותו. זה הכי קל לעשות את זה אם אתה צובט את הענפים יחד בקצה אחד ראשון, לפני שאתה מתחיל את הצמה. לא צמה בחוזקה - הבצק צריך מקום לעלות. כמו כן, להסתכל על החבלים ויש את הצד היפה ביותר פונה כלפי מעלה כאשר אתה צמה.
כאשר אתה מסיים את הצמה, לצבוט את הסוף לאטום, ואז לקפל את שני הקצוות מתחת לבצק.
מניחים את הבצק על אחד מסדיני האפייה מוכנים, מסדרים אותו כך שהוא אפילו, מכסים בניילון נצמד, ומניחים בצד לעלות עד כפול, כ -30 דקות.
כאשר הבצק הוכפל, הסר את עטיפת הפלסטיק ואופה עד להשחמה יפה, כ -35 דקות.
תן ללחם להתקרר על מתלה לפני חיתוך.