קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות3
ציון בריאות88
מגזין

אפיית לחם: שלושה ענפים קלועים לתוך כיכר אחת

אפיית לחם: שלושה ענפים קלועים לתוך כיכר אחת
מתאים ל-3 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 831 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, קמח שיפון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו אפיית לחם: כיכר קוצנית, אפיית לחם: לחם שיבולת שועל, ו קציץ פיצה קלוע (מתכונים דומים).

הוראות

1
טפטף את כף השמן לתוך שלוש שקיות פלסטיק zip העליון נפרד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
עבור כל סוג של בצק, לשים את כל שאר החומרים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים עד בשילוב טוב. הבצק לא צריך להיות ללוש או חלק - רק עד שהכל מעורבב. אתה יכול לעשות את זה במערבל דוכן, אם אתה מעדיף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4
מניחים כל סוג של בצק לתוך התיק שלו. ודא שהבצק מצופה בשמן, לסחוט את האוויר מתוך השקית, zip העליון, ולמקם במקרר למנוחה לילה.הנה טיפ. זכור כי ענפים אלה יעלו, כך לארגן אותם כך שהם פחות צפויים לזנק עליך כאשר אתה פותח את המקרר בבוקר. לדוגמה, לערום אותם אחד על השני הוא מסוכן. לשים אותם אחד ליד השני עובד הרבה יותר טוב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
בבוקר, לקחת את הענפים מהמקרר, לפתוח את השקיות כדי לשחרר את האוויר, ללוש בעדינות את הבצק בעוד עדיין בשקית לשטח אותו, לאטום את השקיות ולתת להם לנוח על הדלפק במשך שעה. כדי להתחמם עוד יותר, אל תערמו אותם אחד על השני.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
לאחר שעה, קמח את משטח העבודה שלך, מחממים את התנור ל 350 מעלות, ומניחים שלושה גיליונות אפייה בנייר קלף. להפוך את הבצק הראשון, ללוש אותו בקצרה לשלב את השמן ולחלק את הבצק לשלישים. צור כל שליש לתוך יומן. לעשות את אותו הדבר עם הענפים השני והשלישי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
עכשיו, לקחת כל יומן לגלגל אותו לתוך חבל על 14-16 סנטימטרים. נסה לעשות את כולם באותו אורך. קח יומן אחד מכל סוג של בצק וצמה אותו. זה הכי קל לעשות את זה אם אתה צובט את הענפים יחד בקצה אחד ראשון, לפני שאתה מתחיל את הצמה. לא צמה בחוזקה - הבצק צריך מקום לעלות. כמו כן, להסתכל על החבלים ויש את הצד היפה ביותר פונה כלפי מעלה כאשר אתה צמה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
כאשר אתה מסיים את הצמה, לצבוט את הסוף לאטום, ואז לקפל את שני הקצוות מתחת לבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
מניחים את הבצק על אחד מסדיני האפייה מוכנים, מסדרים אותו כך שהוא אפילו, מכסים בניילון נצמד, ומניחים בצד לעלות עד כפול, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
כאשר הבצק הוכפל, הסר את עטיפת הפלסטיק ואופה עד להשחמה יפה, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
תן ללחם להתקרר על מתלה לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה