אפיית מגש טלה יוונית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל מגש טלה יווני לאפות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 492 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מנטה, בשר טלה, ביצה, ו courgettes. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. עם כפית מתכונים דומים: כבש יווני & מקרוני לאפות, אפיית מגש עוף ים תיכוני, ו מגש בקלה ועגבניות אופים.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
פופ פירורי הלחם, בשר כבש, ביצה והרבה תיבול בקערה. באח בחצי בצל ומפזרים במחצית המנטה הקצוצה. תן לכל דבר שילוב טוב וצורה לתוך 8 קציצות.
מניחים על מגש גדול, רדוד צלייה.
חותכים את חצאי הבצל הנותרים לתוך טריזים.
מניחים אותם על המגש סביב קציצות כבש עם תפוחי אדמה, קישואים ועגבניות שרי.
אופים במשך כ 40 דקות, הופך הכל פעם אחת, עד הטלה מבושל אם כי והירקות רכים.
הסר מהתנור ומפזרים פטה מנטה הנותרים.