אפיית סלמון בסגנון הודי
צריך ללא גלוטן, והמנה העיקרית pescatarian? לאפות סלמון בסגנון הודי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 309 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא מיץ לימון, מלח סלעים, מסגרת ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח רוק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Goji Berry Cupcakes עם שוקולד Ganache ומלח ורוד ההימלאיה כקינוח. נסו רגל כבש בסגנון קאשמירי-זה סגנון הודי של כבש הוא תענוג אמיתי, כולם יחשבו שאתה שף גורמה, ברוקולי בסגנון הודי, ו עוף מנגל בסגנון הודי (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף סלמון יבש לטפוח.
מערבבים רוק מלח, סוכר חום, ופלפל לבן.
מורחים חצי מהתערובת על החלק התחתון של מחבת 12 על 17 אינץ מצופה בניילון נצמד.
להניח דגים, עור למטה, על תערובת מלח. טפיחה נשארת תערובת על סלמון. כיסוי וצינה 2 עד 4 שעות. הרם דגים מן המחבת, לשטוף ביסודיות, להתייבש לטפוח.
בינתיים, בחר אתר שמוגן מפני הרוח. לבנות אש ברביקיו נייד (20-22 ב. רחב) עם זיקוק, פתחי אוורור פתוחים: על 2 1/2 שעות לפני תקופת המאסר, להצית ארבעה או חמישה יומני מתובל, לפצל (כל 4 כדי 5 ב. רחב, 12 עד 14 ב. ארוך) על אש.
בואו עץ לשרוף עד גחלים זוהרים בינוניים, 1 עד 1 1/2 שעות; כמה להבות נמוכות הן בסדר. לשפוט חום על ידי החזקת היד שלך שבו דגים יהיו. כאשר אתה בקושי יכול להחזיק את היד שלך במקום הזה במשך 5 עד 6 שניות, האש מוכנה לבישול.
טען סלמון על מסגרת ספוגה.
כאשר האש מוכנה, להגדיר מסגרת עם סלמון בזווית 45 עד 60 על האש עם בשר לכיוון האש וקצה רחב של דגים 1 1/2 עד 2 מטרים מחום, לתקוע יתד מסתיים לתוך חור להחזיק אותו (או מסגרת רזה נגד ברביקיו). השתמשו בסלעים, אבני בניין מבטון, לבנים או חול ארוז כדי לחזק את בסיס המסגרת בצורה מאובטחת. בדוק טמפרטורה על ידי הצבת גב היד שלך נגד הדגים בחלק העליון והתחתון; אתה אמור להיות מסוגל להחזיק את היד שלך במקום רק 5 עד 6 שניות. התאם על ידי דחיפת גחלים מהדגים אם חם מדי, קרוב יותר אם מגניב מדי.
(כדי להשתמש בגריל גז, להפוך חום גבוה, מכסה קצה פתוח, מסגרת עמדה על חום, ולהשתמש ביד שלך כדי לשפוט את טמפרטורת הבישול. הזז דגים קרוב יותר לחום יותר; להנמיך גז עבור פחות.)
מערבבים חמאה עם מיץ לימון. דגים מבושלים כמה פעמים עם תערובת חמאה כפי שהוא מבשל. בדוק חום לעתים קרובות. אם מסגרת עץ מתחיל smolder, להשפריץ או מברשת עם מים.
לבשל דגים עד פני השטח הופך אטום באופן שווה, 20 עד 30 דקות.
טיפול מסגרת בעדינות (דגים מבושלים נשברים בקלות), לסובב סלמון כך בצד העור פונה לחום. מסגרת מאובטחת ולהמשיך לבשל רק עד דגים מרגיש מוצק לגעת, 20 עד 30 דקות יותר, צליעה מספר פעמים.
בעדינות להניח סלמון במסגרת, העור למטה, על לוח גדול או מגש. חוט חיתוך בעדינות למשוך מסגרת עץ מן הדגים.
מגישים סלמון חם או קר. להרים חתיכות דגים מעל העור ומתבלים עם מיץ מ פלחי לימון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Foley Estate Winery Sta. ריטה הילס שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.