קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות18
מגזין

אפיית סלמון בסגנון הודי

אפיית סלמון בסגנון הודי
צריך ללא גלוטן, והמנה העיקרית pescatarian? לאפות סלמון בסגנון הודי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 309 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא מיץ לימון, מלח סלעים, מסגרת ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח רוק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Goji Berry Cupcakes עם שוקולד Ganache ומלח ורוד ההימלאיה כקינוח. נסו רגל כבש בסגנון קאשמירי-זה סגנון הודי של כבש הוא תענוג אמיתי, כולם יחשבו שאתה שף גורמה, ברוקולי בסגנון הודי, ו עוף מנגל בסגנון הודי (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף סלמון יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2
מערבבים רוק מלח, סוכר חום, ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
מלח סלעיםמלח סלעים
3
מורחים חצי מהתערובת על החלק התחתון של מחבת 12 על 17 אינץ מצופה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
להניח דגים, עור למטה, על תערובת מלח. טפיחה נשארת תערובת על סלמון. כיסוי וצינה 2 עד 4 שעות. הרם דגים מן המחבת, לשטוף ביסודיות, להתייבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
בינתיים, בחר אתר שמוגן מפני הרוח. לבנות אש ברביקיו נייד (20-22 ב. רחב) עם זיקוק, פתחי אוורור פתוחים: על 2 1/2 שעות לפני תקופת המאסר, להצית ארבעה או חמישה יומני מתובל, לפצל (כל 4 כדי 5 ב. רחב, 12 עד 14 ב. ארוך) על אש.
6
בואו עץ לשרוף עד גחלים זוהרים בינוניים, 1 עד 1 1/2 שעות; כמה להבות נמוכות הן בסדר. לשפוט חום על ידי החזקת היד שלך שבו דגים יהיו. כאשר אתה בקושי יכול להחזיק את היד שלך במקום הזה במשך 5 עד 6 שניות, האש מוכנה לבישול.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
טען סלמון על מסגרת ספוגה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
8
כאשר האש מוכנה, להגדיר מסגרת עם סלמון בזווית 45 עד 60 על האש עם בשר לכיוון האש וקצה רחב של דגים 1 1/2 עד 2 מטרים מחום, לתקוע יתד מסתיים לתוך חור להחזיק אותו (או מסגרת רזה נגד ברביקיו). השתמשו בסלעים, אבני בניין מבטון, לבנים או חול ארוז כדי לחזק את בסיס המסגרת בצורה מאובטחת. בדוק טמפרטורה על ידי הצבת גב היד שלך נגד הדגים בחלק העליון והתחתון; אתה אמור להיות מסוגל להחזיק את היד שלך במקום רק 5 עד 6 שניות. התאם על ידי דחיפת גחלים מהדגים אם חם מדי, קרוב יותר אם מגניב מדי.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
(כדי להשתמש בגריל גז, להפוך חום גבוה, מכסה קצה פתוח, מסגרת עמדה על חום, ולהשתמש ביד שלך כדי לשפוט את טמפרטורת הבישול. הזז דגים קרוב יותר לחום יותר; להנמיך גז עבור פחות.)
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
10
מערבבים חמאה עם מיץ לימון. דגים מבושלים כמה פעמים עם תערובת חמאה כפי שהוא מבשל. בדוק חום לעתים קרובות. אם מסגרת עץ מתחיל smolder, להשפריץ או מברשת עם מים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
11
לבשל דגים עד פני השטח הופך אטום באופן שווה, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
12
טיפול מסגרת בעדינות (דגים מבושלים נשברים בקלות), לסובב סלמון כך בצד העור פונה לחום. מסגרת מאובטחת ולהמשיך לבשל רק עד דגים מרגיש מוצק לגעת, 20 עד 30 דקות יותר, צליעה מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
13
בעדינות להניח סלמון במסגרת, העור למטה, על לוח גדול או מגש. חוט חיתוך בעדינות למשוך מסגרת עץ מן הדגים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
14
מגישים סלמון חם או קר. להרים חתיכות דגים מעל העור ומתבלים עם מיץ מ פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Foley Estate Winery Sta. ריטה הילס שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.