אפיית ספגטי פלורנטין
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את אפיית ספגטי פלורנטין. מתאים ל-9 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 26 גרם חלבון , 24 גרם שומן , ובסך הכל 439 קלוריות . , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו פלפל, רוטב ספגטי, תרד ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . עם ציון של 58% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: ספגטי פלורנטין , ספגטי פלורנטין עוף וספגטי פלורנטין עוף צלוי ועגבניות פסטו .
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים נקניק ובצל על אש בינונית עד שהנקניק כבר לא ורוד.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
לנקז. מערבבים פנימה רוטב ספגטי ופטריות. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15 דקות או עד שהם מתחממים.
מסננים את הפסטה. מערבבים בקערה גדולה את הביצה, הקוטג', התרד, גבינת הפרמזן, המלח והפלפל המתובל.
מורחים 1 כוס תערובת נקניקיות ב-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. מעל ספגטי ושארית תערובת הנקניק.
שכבה עם תערובת תרד וגבינת מוצרלה.
מכסים ואופים ב-375 מעלות למשך 45 דקות. לגלות; אופים 15 דקות יותר או עד שהן משחימות קלות ומחוממות.
מניחים לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.