אפיפיות בוקר טוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, כך לתת אפיפיות עלייה ובוהק לנסות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 329 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך שיבולת שועל מיושנת, קליפת תפוז, מוצר ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עלייה & ברק שייק, שייק עלייה ובוהק, ו מיץ בוקר טוב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים שיבולת שועל, סוכר חום וחלב; בואו לעמוד 10 דקות. בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים יוגורט וסירופ מייפל עד מעורבב היטב; מקררים עד זמן ריצה.
מערבבים מוצר ביצה ושמן לתוך תערובת שיבולת שועל. מערבבים במרכיבים שנותרו עד מעורבב.
בואו לעמוד 5 דקות יותר. בינתיים, יצרנית ופל חום; גריז עם שמן צמחי במידת הצורך (או לרסס עם תרסיס בישול לפני חימום).
עבור כל ופל, יוצקים את הבלילה על מרכז יצרנית ופל חם, מתפשטת הבלילה לקצוות. (בדוק את הוראות היצרן עבור כמות מומלצת של הבלילה. סגור מכסה.
אופים 4 עד 5 דקות או עד עצירות מהביל וופל הוא חום זהוב. בזהירות להסיר ופל. חזור עם הבלילה שנותרה.