אפל-לחמניות קינמון עם ציפוי גבינת שמנת
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קינמון טחון, סיידר תפוחים, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת תפוחים לחמניות קינמון עם ציפוי גבינת שמנת, לחמניות הקינמון הכי טובות אי פעם עם ציפוי גבינת שמנת., ו לחמניות קינמון עם אגוזי מלך ובורבון עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בכוס מדידה כוס 1 כוס; בואו לעמוד 5 דקות.
מקציפים 1/2 כוס חמאה מרוככת במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד שמנת. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר מגורען ו 1 כפית. מלח, פועם במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים ביצים ואת 2 המרכיבים הבאים, מכים עד מעורבב. מערבבים בתערובת שמרים.
שלב 4 1/2 כוסות קמח לחם ו 1/4 כפית. אגוז מוסקט. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת חמאה, להכות במהירות נמוכה 1 עד 2 דקות או עד מעורבב היטב.
מפזרים כ 1/4 כוס קמח לחם על משטח שטוח; להפוך את הבצק החוצה, ללוש עד חלק וגמיש (כ 5 דקות), להוסיף עד 1/4 כוס קמח לחם לפי הצורך כדי למנוע בצק דבק ידיים ומשטח.
מניחים את הבצק בקערה גדולה משומנת קלות, הופך לשומן העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 1/2 עד 2 שעות או עד הוכפל בתפזורת.
בינתיים, מחממים תנור ל 35
אופים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה 8 עד 10 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב באמצע.
מניחים תפוחים בקערה בטוחה במיקרוגל, ושופכים סיידר תפוחים על תפוחים. מיקרוגל ב 5 דקות גבוהות או עד מכרז.
אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח קלות.
רול לתוך מלבן 16-x 12 אינץ'.
מורחים עם 1/2 כוס חמאה רכה מאוד, משאיר גבול 1 אינץ ' סביב הקצוות. מערבבים יחד סוכר חום, קינמון, ונותר 1/2 כוס סוכר מגורען, ומפזרים תערובת סוכר על חמאה.
למעלה עם תערובת תפוחים, ואז פקאן.
מגלגלים את הבצק, ג 'לי רול אופנה, החל מ 1 צד ארוך; לחתוך 16 פרוסות (בערך 1 אינץ' עבה).
במקום לחמניות, לחתוך צדדים למטה, ב 2 משומן קלות 10 אינץ ' מחבתות עגולות. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
אופים ב 350 במשך 20 עד 22 דקות או עד לחמניות זהובות חום. מגניב מחבתות 5 דקות.
גלילי מברשת עם ציפוי גבינת שמנת.