קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 5 דק.
מנות20
ציון בריאות34
מגזין

אפל-מרווה מזוגגת הודו שלם בגריל עם תפוחים בגריל

אפל-מרווה מזוגגת הודו שלם בגריל עם תפוחים בגריל
אפל מרווה מזוגגות בגריל הודו שלם עם תפוחים בגריל יכול להיות רק ללא גלוטן וללא חלב מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 20. זה הר ד ' אובר יש 533 קלוריות, 70 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם חומץ תפוחים, סוכר מגורען, עלי מרווה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו 5 דקות. 88 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 93%, וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון אפל-מרווה מזוגגת הודו שלם בגריל עם תפוחים בגריל, כריכי עוף בגריל עם פסטו מרווה ותפוחים, ו הודו צלוי עם תפוחים, בצל, עלי מרווה מטוגנים ורוטב סיידר תפוחים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל לבינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מחממים שמן בסיר בינוני על סורגי הגריל או על מבער.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
גרילגריל
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לריכוך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
5
מוסיפים את צ ' ילה סראנו ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סראנופלפל סראנו
6
מוסיפים את החומץ והסוכר ומבשלים עד שהסוכר נמס. מערבבים פנימה את התפוחים הקצוצים ומבשלים עד שהתפוחים רכים והתערובת מסמיכה מעט, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
תפוחתפוח
סוכרסוכר
7
מסירים מהאש ומניחים להתקרר מעט.
8
מניחים את תערובת התפוחים במעבד מזון ומוסיפים את המרווה. דופק עד לקבלת תערובת חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוחתפוח
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
9
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
10
יש תבנית טפטוף גדולה מלאה במעט מים הממוקמת מתחת למקום בו יונח ההודו על הגריל.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
11
מברישים את כל ההודו בשמן ומתבלים במלח ופלפל. צולים את הודו מכל הצדדים עד להזהבה. הפחיתו את חום הגריל לבינוני לשמירה על טמפרטורה קבועה של 350 מעלות צלזיוס.מבשלים הודו עד שמדחום המוחדר לירך רושם 170 עד 175 מעלות צלזיוס. התחל להבריש את כל ההודו בזיגוג התפוחים במהלך 15 הדקות האחרונות של הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
טורקיה כולהטורקיה כולה
תפוחתפוח
זיגוגזיגוג
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
12
מוציאים מהגריל ומברישים עם יותר מהזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
13
מניחים לנוח 15 דקות לפני החיתוך. צולים את התפוחים הפרוסים במשך 2 עד 3 דקות מכל צד ומגישים עם ההודו.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ויוה דיווה מוסקטו קולדה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-11 דולר לבקבוק.
ויוה דיווה מוסקטו קולדה
ויוה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק המושרה בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מעולה כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.