אפל שרבוטים הוא ללא חלב ולקטו אובו צמחוני הר העבודה. מתכון זה מכין 42 מנות עם 86 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם אגוזי מלך, תפוח טארט, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 9%, וזה בלתי אפשרי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם גיחוך-שרבוטים, צחקוק-שרבוטים {פשוטו כמשמעו}, ו קוקונוטי סניקרדודלס (הידוע גם בשם קוקו-דודל).
הוראות
1
בקערה גדולה, קרם קיצור וסוכר עד אור רכה. מקציפים פנימה ביצה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שלב את הקמח, הקינמון, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח; מערבבים חצי לתערובת המוקרמת. מערבבים פנימה את התפוח, אגוזי המלך אם רוצים ואת תערובת הקמח שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
יכול דיאט קרם סודה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לשימור,
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
זרוק על ידי ערימת כפיות 3 אינץ'. מלבד על ניירות אפייה משומנים קלות.
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות פרארי פרל. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-38 דולר לבקבוק.
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.