אפרסק הפוך עוגה III
צריך קינוח צמחוני? עוגת אפרסק הפוכה III יכול להיות מתכון עצום לנסות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 227 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שמן canolan, קינמון טחון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת אפרסק הפוכה, אפרסק הפוך עוגה, ו אפרסק הפוך עוגה.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
להבקיע את קצה הגבעול של כל אפרסק ולמקם את האפרסקים במים רותחים. מרתיחים במשך כ 1 דקה, או עד עורות להתרכך.
מעבירים לקערה של מים קרים כדי להתקרר, ואז לקלף, חצי בור האפרסקים.
במחבת ברזל יצוק 9 אינץ', לשלב 1/3 כוס הסוכר עם 1 כף החמאה. מבשלים מעל חום בינוני במשך 3 עד 5 דקות, או עד שהסוכר מתחיל להמיס.
מוסיף את האפרסקים למחבת, לחתוך בצד, בשכבה אחת (הפרי צריך להתאים בחוזקה).
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.
בקערה בינונית, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח את הנותרים 1/3 כוס סוכר 1 כף חמאה עם השמן עד בשילוב.
מוסיפים את הביצה, מכה עד חלקה, ואז להכות את תמצית וניל ושקדים. עם המיקסר במהירות נמוכה, להוסיף את חלב החמאה ואת תערובת הקמח שמורות, מכות עד רק incorporated.
כפית את הבלילה באופן שווה על האפרסקים במחבת, למקם את המחבת בתנור ואופים, חשופה, ב 375 מעלות F (190 מעלות C), במשך 20 עד 25 דקות, או עד בודק עוגה מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי.
להעביר את המחבת למתלה תיל כדי להתקרר במשך 3 עד 4 דקות. שחרר את הקצוות של העוגה עם סכין. הפוך את העוגה על צלחת הגשה. אם כל האפרסקים מקל למחבת, להסיר אותם עם סכין ולהחליף אותם על העוגה.