אפרסק ופטל פריך
אפרסק ופטל פריך עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 530 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. 9 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם חמאה, שיבולת שועל לבישול מהיר, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 31 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 35%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פטל אפרסק פריך, פטל אפרסק פריך, ו פטל אפרסק פריך.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. חמאה את החלק הפנימי של תבנית אפייה סגלגלה בגודל 10 על 15 על 2 1/2 אינץ'.
טובלים את האפרסקים במים רותחים למשך 30 שניות, ואז מניחים אותם במים קרים. קולפים את האפרסקים ופורסים אותם לטריזים עבים ומניחים אותם לקערה גדולה.
מוסיפים את גרידת התפוז, 1/4 כוס סוכר מגורען, 1/2 כוס סוכר חום ו -2 כפות קמח. לזרוק היטב. מערבבים בעדינות את הפטל. אפשר לתערובת לשבת במשך 5 דקות. אם יש הרבה נוזלים, מוסיפים עוד 1 כף קמח.
יוצקים את האפרסקים לתבנית האפייה ומחליקים בעדינות את החלק העליון.
שלב 1 1/2 כוסות קמח, 1 כוס סוכר מגורען, 1/2 כוס סוכר חום, מלח, שיבולת שועל והחמאה הקרה וקוביות הקוביות בקערה של מערבל חשמלי המצויד במצורף ההנעה.
מערבבים במהירות נמוכה עד שהחמאה בגודל אפונה והתערובת מתפוררת.
מפזרים באופן שווה על גבי האפרסקים והפטל.
אופים במשך שעה 1, עד שהחלק העליון משחים ופריך והמיצים מבעבעים.
מגישים מיד, או לאחסן במקרר לחמם בתנור שחומם מראש 350 מעלות צלזיוס במשך 20 עד 30 דקות, עד חם.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פריך עובד ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ו. סולרה קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.