אפרסק מלבה עוגה רול
עוגת אפרסק מלבה רול יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, פטל בסירופ, אפרסקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 14%. נסו אפרסק מלבה, אפרסק מלבה, ו אפרסק מלבה ריבה (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 15 - x 10-x 1-אינץ מחבת ג ' לירול עם ספריי בישול. מחבת קו עם נייר שעווה; מעיל עם ספריי בישול. מקציפים חלמונים עד עבה וחיוור.
להוסיף 1/2 כוס סוכר, להכות היטב. מערבבים וניל.
מקציפים חלבונים במהירות גבוהה של מיקסר חשמלי עד קצף.
מוסיפים 1/2 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, מכים עד פסגות נוקשות טופס וסוכר מתמוסס. מקפלים תערובת ביצה לבן לתוך תערובת חלמון.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח. מקפלים תערובת קמח לתערובת ביצים.
אופים ב 375 במשך 10 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
לנפות 2 כפות אבקת סוכר ב 15-x 10 אינץ מלבן על מגבת. כאשר העוגה נעשית, מיד לשחרר מן הצדדים של מחבת, ולהפוך על מגבת. לקלף נייר שעווה. החל בקצה הצר, להפשיל עוגה ומגבת יחד.
מקום, צד התפר למטה, על מתלה חוט; בואו להתקרר לחלוטין.
מניחים פטל במיכל של בלנדר חשמלי; לכסות ולעבד עד חלקה, לעצור פעמיים כדי לגרד את הצדדים. כיסוי וצינה.
מערבבים אפרסקים, יוגורט ושנאפס. פרוש עוגה, והסר מגבת.
מורחים תערובת יוגורט על עוגה, משאיר שוליים 1 אינץ ' בקצוות. רול מחדש עוגה; לכסות להקפיא עד תערובת יוגורט הוא מוצק.
מגישים כל פרוסה על גבי 1 כף בתוספת 2 כפיות רסק פטל.