קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות25
ציון בריאות2
מגזין

אפרסק, מסקרפונה ופקאן וונטון

אפרסק, מסקרפונה ופקאן וונטון
מתכון אפרסק, מסקרפונה ופקאן Wontons יכול לספק הכמיהה הסינית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. מתאבן זה יש 105 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. מתאים ל-25 מנות. לך לחנות ותביא פקאן, אפרסקים, גבינת מסקרפונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אפרסק ואגוזים מסקרפונה ברוסקטה, טארט אפרסק עם בזיליקום וסקרפונה, ו עוגת גבינה אפרסק מסקרפונה עם סירופ בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בור האפרסקים ולחתוך לקוביות קטנות להניב 2 כוסות. הערה של קוק: אם האפרסקים בשלים, תצטרך רק 2, אבל אם הם עדיין קצת המשרד, ייתכן שיהיה עליך 3 כדי להניב את 2 כוסות צורך.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
3
בסיר קטן, לבשל את האפרסקים וסוכר מעל חום בינוני עד רך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
הסר מהחום.
5
בקערה בינונית, לשלב את גבינת mascarpone ופקאנים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים את האפרסקים המבושלים לתערובת המסקרפונה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
אפרסקאפרסק
7
במחבת בגודל בינוני, בעלת תחתית כבדה או בטיגון עמוק, מחממים את השמן ל-375 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
טיגון עמוקטיגון עמוק
מחבתמחבת
8
בקערה, הכה את הביצה לשטיפת הביצים. שמרו על עטיפות וונטון מתחת למגבת לחה כדי למנוע מהם להתייבש. עבודה 1 על 1, למקם עטיפה wonton על קרש החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
קערהקערה
9
מניחים כף גדושה (באמצעות 2 כפות כדי לגרד את התערובת) תערובת אפרסק מסקרפונה במרכז עטיפת וונטון, מוודא שיש לך פקאן בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
פקאניםפקאנים
אפרסקאפרסק
10
מברשת לשטוף את הביצה לאורך 2 הצדדים העליונים של וונטון, ולאחר מכן לקפל לתוך משולש, לסחוט החוצה כמה שיותר אוויר ככל האפשר. יותר מדי אוויר במילוי יגרום wonton להתפוצץ במהלך הטיגון. לחץ כדי לאטום את הקצוות. קו wontons סיים על צלחת לכסות עם מגבת לחה אחרת עד מוכן לטגן.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
11
עבודה בקבוצות של 3, מטגנים בעדינות את wontons עד חום זהוב, על 2 דקות בכל צד.
12
הסר את wontons לצלחת נייר מצופה מגבת כדי לנקז את השמן העודף.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
13
מעבירים לצלחת הגשה ואבק עם סוכר של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
14
מגישים חמים.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mulderbosch Chenin Blanc. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
Mulderbosch Chenin Blanc
Mulderbosch Chenin Blanc
אף חזק של גויאבה, גרידת ליים ואגסים בשלים מחוזק על ידי יערה ופריחה כתומה. חיך עסיסי עם תשוקה שופעת-פירות, הבאים דרך האף ולסיים עם מאפייני אשכולית טארט. החומציות המרעננת מנוגדת באופן מושלם על ידי חיך באמצע שמנת ותבלינים נגזר אלון עדין. הבציר 2011 הוא סגנון מונחה פירות יותר כי הוא טרי ויבש בהשוואה בציר 2010. יין נגיש להפליא כי הוא ירוד להפליא הפה.שותף עם רכיכות, טונה בגריל, סרדינים בגריל, עוף צלוי לימון ועשב, או תבשילי ירקות.