אפרסקים אפויים שוקולד וג'ינג'ר
אפרסקים אפויים שוקולד וג'ינג'ר דורש על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. אם יש לכם יין, חלמון ביצה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: אפרסקים בסירופ זנגביל, אפרסקים עם סירופ זנגביל וחמאה, ו עוגיות זנגביל עם אפרסקים טריים.
הוראות
מחממים התנור כדי מאוורר 160c / קונבנציונאלי 180c / גז
חמאה גדולה, צלחת רדוד ovenproof.
חותכים את האפרסקים לשניים ולהסיר את האבנים, ואז לעמוד האפרסקים לחתוך בצד בצלחת.
שים את הביסקוויטים ג ' ינג ' ר לתוך שקית ניילון קשה, לאטום את התיק ולהכות את הביסקוויטים עם מערוך עד שהם מרוסקים בערך. עצה אותם לקערה ומערבבים בשוקולד, שני שלישים של ג ' ינג ' ר קצוץ, חלמון הביצה, יין קינוח וגלידה כתומה עד שהכל מעורבב באופן שווה.
מחלקים את התערובת שווה בין חצאי האפרסק, הרכבה אותו לתוך החורים שנותרו על ידי האבנים.
יוצקים את היין הלבן סביב האפרסקים, מנקדים אותם עם החמאה ואופים במשך 20 דקות, או עד מכרז. (זה יכול להיות מורכב עד יום קדימה, שמר במקרר פעם מגניב, ואז לחמם בעדינות, בשתי קבוצות, על בינוני במיקרוגל במשך 4-5 דקות כל אצווה.) כדי לשרת, כפית על מיצי הבישול לפזר עם זנגביל הנותרים.