אפרסקים בגריל על ארוגולה עם גבינת עיזים ופרושוטו
אפרסקים צלויים על ארוגולה עם גבינת עיזים ופרושוטו עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קורטוב של מלח כשר, אפרסקים, דבש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו פרושוטו לחמניות עם גבינת עיזים, ארוגולן ופריסת תאנה, סלט חזיר צלוי עם אפרסקים וגבינת עיזים, ו פיצה בגריל עם ריבת תאנים, פרושוטו, גבינה כחולה וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא חומץ לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה. להפחית את החום, ומבשלים עד חומץ מצטמצם 2 כפות (כ 2 דקות).
הסר מהחום; מערבבים בדבש. מגניב לטמפרטורת החדר.
מניחים טריזי אפרסק על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 30 שניות בכל צד או עד סימני גריל מופיעים אבל אפרסקים עדיין המשרד.
מערבבים שמן, פלפל, ומלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים ארוגולה, משליכים בעדינות למעיל. מסדרים תערובת ארוגולה על מגש. למעלה עם פלחי אפרסק ופרושוטו.
טפטוף עם סירופ בלסמי; מפזרים גבינה.