קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

אפרסקים וכוסות שמנת

אפרסקים וכוסות שמנת
אם יש לכם גבינת שמנת פילדלפיה, ציפוי קצפת מגניב, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו אפרסקים וכוסות שמנת, אפרסקים וכוסות שמנת, ו אפרסקים וכוסות פילו קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים גבינת שמנת, סוכר ווניל בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב היטב. מערבבים בעדינות בשוט מגניב.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
לגרוף את עיסת מ חצאי אפרסק, עוזב 1/8-אינץ ' עבה פגזים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3
קוצצים עיסת.
4
מוסיפים לתערובת גבינת שמנת; מערבבים היטב. כפית לתוך קונכיות אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים