אפרסקים ופטל סנדלר
מתכון אפרסק ופטל סנדלר יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 50 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 146 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חלב, חמאה, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח זול. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: סנדלר אפרסק פטל, עוגת אפרסק-פטל, ו עוגת פטל אפרסק.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. lightly חמאה התחתונה בצד של 9x1 1/2 אינץ צלחת עמוקה צלחת עוגה או תבשיל 2 ליטר.
מערבבים אפרסקים, פטל, סוכר מגורען, קורנפלור ואגוז מוסקט בקערה גדולה.
בואו לעמוד 10 דקות. כף לצלחת עוגה.
מערבבים יחד את שאר החומרים באותה קערה עד הבצק יוצר. זרוק בצק על ידי כפות על תערובת פירות.
אופים 25 עד 30 דקות או עד הפרי הוא תוסס ציפוי הוא חום זהוב עמוק אפוי ביסודיות.