אפרסקים מבורבון על פודינג קפוא
אפרסקים מבורבון על פודינג קפוא הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. אם יש לכם בורבון, ריבה כתומה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו אפרסקים עם סוכר חום קלוי ופודינג קפוא שמנת, אפרסקים וקרם פודינג קפוא עם בראוניז ורוטב קרמל כהה מלוח, ו בורבון אפרסקים וקרם קוקוס פנקייק עם סירופ קרם בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מערבבים בקליפה כתומה.
מוסיפים אפרסקים, מרמלדה כתומה, סוכר ומיץ לימון, מערבבים היטב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד אפרסקים רכים.
מניחים בורבון בסיר קטן; לבשל עד מחומם היטב. (לא להרתיח.)
יוצקים על תערובת אפרסק, ולהצית עם גפרור ארוך; מערבבים עד להבות לדעוך.
מגישים מיד מעל פודינג וניל קפוא בקערות בודדות.