אצבעות גבינת שמנת פיסטוק
זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לך אבקת אפייה, תערובת פודינג פיסטוק מיידית, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו גבינת שמנת & אצבעות מלפפון, אצבעות פיסטוק, ו עוגיות גבינת שמנת פיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה, הסוכר, גבינת שמנת עד אור ורך. מקציפים את הביצה והוניל.
מערבבים את הקמח, תערובת פודינג יבש, אבקת אפייה ומלח; מערבבים לתוך תערובת מוקרם. מכסים בצק, ומקררים לפחות שעה לטיפול קל יותר.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז. צורה כפית של בצק לתוך צורות אצבע, על 1 1/2 אינץ ' ארוך.
מניחים עוגיות על דפי עוגיות מוכנים.
אופים במשך 9 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש, או עד להגדיר משחי קל מאוד על ישבנים. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
בסיר קטן על אש נמוכה, להמיס יחד שוקולד וקיצור, תוך ערבוב כל הזמן עד חלקה מעורבב היטב.
טפטוף כמות קטנה של שוקולד על כל עוגייה. אפשר את השוקולד להגדיר לפני אחסון.