אצבעות עוף פריכות עם פקאן.
אצבעות עוף פריכות עם פקאן עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 334 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. לכו לחנות ותרימו אגוזי פקאן, מלח, חצאי חזה עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מרנג תות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: אצבעות עוף פריכות דגנים, אצבעות עוף צלויות דבש פריך, ו אצבעות עוף עם קרום שקדים פריך.
הוראות
מחממים תנור ל 218°. Mist מתלה חוט עם ספריי בישול ומניחים על מחבת מרופדת בנייר כסף.
מערבבים קרקרים, פקאנים, מלח ופפריקה בקערה של מעבד מזון ודופק לטחון דק ולערבב.
מניחים קמח בקערה רדודה שנייה. מעט להכות יחד ביצה 1 כף. מים בקערה רדודה שלישית.
מעיל כל רצועת עוף בקמח, לטבול ביצה לדלות בתערובת קרקר. מסדרים עוף על מתלה ואופים עד חום זהוב, 18 עד 20 דקות.