תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארבע גבינה אפויה פנה. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, פטרוזיליה, פתיתי צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו ארבע גבינות פנה אפוי, שלוש גבינה אפויה פנה, ו פנה אפוי עם חצילים, עגבניות וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מערבבים את גבינת הקוטג', גבינת ריקוטה, מוצרלה 1/2 כוס ופטרוזיליה בקערה ומערבבים עם מזלג לשלב ולהניח בצד. לבשל פסטה עד רך אבל עדיין מוצק, דקה או 2 פחות מאשר החבילה מכוונת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת קוטג'
גבינת ריקוטה
מוצרלה
פטרוזיליה
פסטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
ניקוז.
5
מחממים את השמן באותו סיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
7
מוסיף את השום ומבשל במשך 30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום
8
מוסיפים את העגבניות, רוטב עגבניות, אורגנו, רוזמרין, פתיתי צ ' ילי, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 10 דקות עד הרוטב מתעבה מעט. להחזיר פסטה לסיר עם רוטב ולכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פתיתי פלפל אדום
רוטב עגבניות
רוזמרין
עגבנייה
אורגנו
פסטה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
סיר
9
מוסיפים תערובת גבינת קוטג'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת קוטג'
10
ריסוס 9 על ידי צלחת זכוכית 13 אינץ ' עם ספריי בישול ואז להעביר תערובת פסטה למחבת. למעלה עם הנותרים 3/4 מוצרלה כוס ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
מוצרלה
פרמזן
פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
מחבת
11
אופים עד מחומם דרך גבינה מותכת, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
מקור מצוין של: חלבון, סיבים, ויטמין A, ויטמין C, ויטמין K, סידן, ברזל, זרחן, אשלגן
13
מקור טוב של: Riboflavin, ויטמין B6, ויטמין B12, נחושת, מנגן, סלניום, אבץ