ארוגולה וסלט אוכמניות עם סנאפר אדום צרוב
ארוגולן וסלט אוכמניות עם סנאפר אדום צרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. לכו לחנות ותביאו ארוגולה מקומית, פלפל, חומץ שמפניה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: נטישה פזיזה: מחבת צרובה עם ירקות זעפרן הדר על Orzo ארוגולן, סנאפר אדום עם סלט ארוגולה, ו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח.
הוראות
עם סכין חדה מאוד, לעשות חתכים רדודים על 1 אינץ ' זה מזה בעור של פילה סנאפר. מתבלים את הפילה משני הצדדים עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הדג, צד העור למטה, ומבשלים 2 1/23 דקות. בעדינות לחץ על פילה למטה עם מרית כדי לשטח בעת הבישול. הפעל פילה, ולבשל 12 דקות נוספות או עד מבושל דרך.
הסר מהחום, ולשמור על חום.
מקציפים יחד את החומץ, דבש, דיז ' ון, ועירית בקערה קטנה. לטפטף לאט בשמן זית ומים, לטאטא כל הזמן. העונה ויניגרט עם הנותרים 1/8 כפית מלח וכמה הופך פלפל שחור טחון טרי.
מערבבים ארוגולה אוכמניות בקערה גדולה.
טפטוף ויניגרט על סלט, זורק עד בשילוב טוב. מחלקים סלט באופן שווה בין 4 צלחות. מסדרים 4 פרוסות פקורינו על כל סלט.
מגישים מיד עם סנאפר צרוב וכוס 5 אונקיה של יין לבן, אם תרצה בכך.